reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Wiecie co......w sobote bylismy w Daichmannie, musimy Kubali kupic butki, ogladalam takie w calosci, ale z wycieciami na gorze i sandalki z pieta, ale bez palcow - poki co chodzi w tych jednych co ma a one za bardzo zabudowane jak na teraz. I kurka porazka - on ma tak wysokie podbicie, ze nie wchodzi mu stopka w zadne buty :baffled: Musze sprawdzic czy Bartki beda pasowac (te obecne wlasnie z tej firmy mamy)
A teraz wlasnie zamowilam Kubusiowi rowerek :-)
O taki:
2qmp99d.jpg

reklama
28
ewka tez ma podbicie wysokie i ze wszystkich przymierzanych do tej pory butow tylko bartki dobre, szkoda bo cena bartkow tez dobra :dry:

Anetko fajny ten rowerek. Sporo ich wiedzena miescie, dzieciaczki zadowolone, wiec napewno fajny
beda sobie wyrzucac ;-) ze nie zajrzalam tu wczesniej i nabylam pieluchy sleep and play. Zgadzam sie ze sa do niczego
madziallenko nie znam sie na siedzonkach rowerowych wiec nie pomoge
a wozeczek fajny, choc boje sie koleczek, ale faktycznie w wiekszosci spacerowek takie sa. :crazy:

Anetka-super rowerek:tak: My też chcemy kupić Basi, ale wszystkie, które oglądałam jakoś śmiesznie wyglądały, a ten jest fajny;-) Co do butków, zobacz jeszcze w Zdrowej Stópce (jest w Arkadach Wrocławskich)-kupowaliśmy tam Basi butki i są super :-)(tylko ceny niestety takie jak w Bartku):sorry2:

aneta no rowerek fajny ale jestem, ciekawa czy bedzie pasowal dla Kbusia hmm my tez chcielismy zakupic no i zrezygnowalismy:tak:emilcia siedziala hyba na wszystkich jakie byly w sklepie no i totalny kibel:tak:ona ma krotkie nozki wiec do pedalkow nie dostawala :no:chciala stopki gdzies opierac wiec zsuwala sie z siodelka i stawala paluszkami na ziemi:tak:a zreszta w wiekszosci pedaly sie krecily a ze ona nie umiala wykonywac tej czynnosci ocieraly sie jej o nozki:tak:kupilismy auto ,to tego kijek i swietnie sie sprawdzilo:tak:

Ciesze sie ze Wam sie rowerek podoba :tak:
SZMINKA - no bo nasze dzieciaczki jeszcze za male zeby pedalowac....Kuba tez pewnie nie dostanie do pedalow (ten rowerek jest od roku do 3 lat).....i wlasnie po to jest ta podporka pod nozki.....a jak podrosnie to sie to demontuje i zostaja pedaly :tak:

i wlasnie po to jest ta podporka pod nozki.....a jak podrosnie to sie to demontuje i zostaja pedaly :tak:

fakt fajnie pomyslane:tak:tutaj takich wynalazkow nie widzialam:-(

jestem i zla i smutna bo tyle bluzeczek i spodenek Emilci kupilam i okazalo sie ze wszystko za duze:no::wściekła/y::szok::-(z hm roz 80 jest na 9-12 m-ac a spodenki za szerokie:-(regulacje dalam na maxa a i tak spadaja z pupki a bluzeczki i sukieneczki te bez rekawkow sa tak szerokie pod paszka ze moja glowa by tam weszla:szok::-(i nie mam Emilci w co ubierac:-(musze pozaszywac troszke te otworki a spodenki poczekaja albo mama cos mi poradzi na to a tymczasem roz mniejszy kupie:tak:wogole to gatki z hm roz 68 sa teraz idealne a bluzeczki z dlugim 74 no i 80 tez sa ok-dziwna ta rozmiarowka:crazy:

Jestem na etapie poszukiwania sandałkowych butków dla moich pociech, ale jakoś nic specjalnego nie znalazłam. Macie jakieś typy to pomóżcie...

reklama
ANUSIA - ja kupilam sandalki w zeszlym tygodniu.......musialam brac to co bylo w Bartku, bo inne nie pasuja :sorry2:

My kupilismy takie:
hwia2e.jpg

Do góry