reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Szmina, fajne butki. Ja też kupiłam Naci w Dajśmanie (nie wiem, jak się pisze ) 2 pary, oraz kilka ciuszków w h&m i w smyku.
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
I jeszcze piżamka.
szmina
mamusia Emilki i Filipka
pysia no butki przesliczneja to bym sie obawial juz kupic sandalki bo to nigdy nie wiadomo ile nozia urosnie a dopasowane butki sa nie dobre
my mamy butki z eEefanta i tam jest taka wkladka ktora pokazuje do ktorego miejsca powinien siegac paluszek i generalnie wyszlo tak ze miarka do mierzenia stopki pokazywala 18 a bucik jest 19mam tez butki z Bartka i tam 20 odpowiada Elefantowej 19
my mamy butki z eEefanta i tam jest taka wkladka ktora pokazuje do ktorego miejsca powinien siegac paluszek i generalnie wyszlo tak ze miarka do mierzenia stopki pokazywala 18 a bucik jest 19mam tez butki z Bartka i tam 20 odpowiada Elefantowej 19
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Szminko, ale to nie są sandałki. Dla mnie sandałki to buciki z wolnym palcem / piętą lub i to i to. Nacia w nich teraz chodzi. Chyba, że Cię nie zrozumiałam z tymi sandałkami.
szmina
mamusia Emilki i Filipka
pysia ja jestem pierdolanie wiem czemu zakodowalam sobie ze te Natalkowe buciki sa z przodu otwarteteraz patrze a to faktycznie pelne bucikisorrki
reklama
amoreczek
Mamy kwietniowe 2007 Mama Dawidka
Szminko ja Cie upominam!!! Pokazalas prezenta dla Emiluchny i wsadzilam w sklepie Dawida na te zebre... nie dosc ze godzine siedzialam by sie nabawil oslaniajac sie tarcza herkulesa przed gromiacym wzrokiem ekspedientek to jeszcze nie moj osobisty syn pogryzl, gdy go z tej pregowanej potwory zdejmowalam, a wrzask byl tak nie milosierny, ze go chrupkami musialam zapchac... no coz poczekam na przyjazd m i chyba juz wiem co nam syn zasugerowal odnosnie prezentow!!!
A ciuszki naszych milusinskich przecudowne....
A ciuszki naszych milusinskich przecudowne....
Podziel się: