reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Ja dostałam próbkę w sklepie i chyba bardziej "sleep" niż "play" się nadają...Ale cena owszem :tak:zachęcająca!

Doradzicie:sorry2: ???
1.
Czy ktoś kupował fotelik na rower dla dziecka, mamy zamiar nabyć i nie wiem czym się kierować przy wyborze?:dry:
2.
Co sądzice o tym wózeczku? Wg mnie bardzie funkconalny niż guinni zapp, bo rozkładane oparcie i cena o połowę niższa, chyba zakupię dla małej na lato...
http://www.allegro.pl/item342793585_titanium_baby_spider_kolekcja_2008.html
Zobacz załącznik 75218

??????????????????????????????????????????????????????????????????????

MADZIALLENKO - jesli chodzi o fotelik na rower to nie mam niestety pojecia czym sie kierowac......ja to jakos nie moge sie przekonac do tego ze maluch z tylu jest i nie widac co sie z nim dzieje :sorry2:
Wozeczek wyglada fajnie :tak::-)....dobrze ze sie rozklada, jest malutki szczegolnie po zlozeniu no i cena faktycznie mila. Kolka wydawaly mi sie na zdjeciu wozka troche tandetne, ale to chyba wina zdjecia, bo na zblizeniu kolko wydaje sie ok :tak:

Mowicie niefajne te pieluszki? Ja wlasnie juz gdzies w necie przeczytalam ze niezbyt sa....podobno ciensze? Ja w sumie to ich jeszcze w sklepie nie widzialam....tylko ja dawno na zakupach nie bylam :-D

To prawda Anetko co do kółek, ale w większości spaceróweczek (tych lekkich) są niestety maleńkie i piankowe, więc nie ma w czym przebierać...:no:

Otoz to MADZIALLENKO - wydaje mi sie ze warto kupic ten wozeczek :tak:

Ja tez nie moge sie doczekac kiedy bede mogla wymienic wozek :-p Bo ten nasz juz mnie tak drazni - kobyła wielka :crazy:
No tylko jeszcze za wczesnie.....wiec trzeba poczekac....
Ale najwazniejsze ze udalo mi sie przekonac M do tego phil&teds......cena mu sie niezbyt podobala :sorry2:......mam nadzieje ze sie nie rozmysli ;-)

MADZIALLENKO ja na fotelikach rowerowych sie nie znam, ale kupila bym taki ktory chociaz troszke sie do spania przechyla (wiem ze sa takie), bo kiedys tate widzialam ze spiacym szkrabem, lecial na plecy taty i ten musial go reka trzymac zeby nie wypadl jak sie za bardzo wychyli ... wozio fajnie wyglada, cena nie zla, a male kolka mam w moim i daje rade :-)

anetka - ja na Twoim miejscu jeszcze z zakupem tego wozeczka to bym się wstzrymala do czasu az dzidzia się urodzi i wtedy stwierdzisz ze potrzeba ...................zobacz - dzidzius urodzi się listopad/grudzien - wiec będzie potrzebowal raczej bardziej zabudowany a znowu na wiosne to kubus będzie juz takim duzym chlopczykiem ze nie wiadomo czy będzie chcial usiedziec..............
---- o ile oczywiscie moge wyrazic swoje zdanie:sorry2:...ale Ty pewnie sama wiesz.................
ja po sobie widze ze musze brac na wstrzymanie:sorry2: przed urodzeniem tyle pokupawalam i sporo poprostu niepotrzebnie.... nawet teraz - dobrze ze na zime nie nabylam kombinezonu - bo jak glupia chchcialam byc przygotowana na mrozy stulecia a tu oooooooooooo - obyło się :laugh2:

No tak HANIU - z jednej strony masz racje......
Ale wlasne dlatego chce ten wozek, a nie typowo blizniaczy....bo jesli Kuba nie bedzie chcial jezdzic to bez problemu bo zrobi sie jednoosobowy wozek.....ale prawda jest taka ze czesto nawet 3 latek na dluzszym spacerze sie zmeczy...I co wtedy?
Poza tym czy bedzie chcial czy nie czasem bedzie musial byc uziemiony....
Nie wyobrazam sobie pchania wozka i ganiania za niespelna 2 latkiem...bo jak zechce uciec to nie bede wiedziala czy pilnowac wozka z maluchem czy go gonic :-D
Co do zabudowania - wersja dla maluszka jest osłonieta prawie z kazdej strony, nie jak w spacerowce - wiec tez cool.
No i ten upatrzony wozek jest mniejszy niz ten nasz - i na tym mi tez zalezy....bo to obecne cholerswo nie miesci sie do bagaznika bez wyjecia kolek :baffled:
Ale moze mi sie jeszcze odmieni ;-)

reklama
ja z wozkiem jeszcze czekam...

chcemy natomias wymienic auto na wieksze jak bedzie kolejne dziecko bo ciezko nam juz teraz
wiec myslimy o mini-busie
musi byc miejsce na stale zamontowanie 2 fotelikow i dodatkowo 2 siedzenia dla dzieci starszych i bagaznik na 2 wozki i ewentualnie cos wiecej jak jaka wycieczka:sorry2:

Do góry