reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

a oto poprasowane kaftaniki i koszulki....:-) pajace i spodenki :-)
43mx3km.jpg
485olld.jpg
4416iw5.jpg

reklama
Kochaniutka to się naprasowałaś :-) ja już na szczęście dawno mam to za sobą :-)

O kórcze KASIRA:szok: , a ja myslałam, ze mam duzo ciuszków i moj M tez tak ostatnimi czasy mówi, ze juz dosc, ze wystarczy ale w porównaniu do ciebie to nie mam nic:happy: :-(

mona te poprasowane to tylko takie małe a jeszcze mam sporo takich większych....na 74i w zwyż...kurcze siostra sprawiła mi radość pooddawała mi po swojej córci dużo rzeczy, robiła porządki :-) ale jestem szczęśliwa:-D

Tak, tak pisz mi wiecej to juz wogóle:sick: .
Fajna masz siostrę :happy: ja to mam brata ale za nim on ojcem zostanie to ja chyba babcią juz bedę:-D i nawet te moje ciuszki do niczego sie juz nie przydadzą:laugh2:

:eek::eek::eek:

ulala!!!!

kiedy mnie ktos pytal czy juz kompletuje wyprawke, ja dumnie odpowiadalam,Maly moze juz sie gramolic na ten swiat:cool2:, ale przy tych okazalosciach i ilosciach to ja wysiadam i to w przedbiegach no:-p....
W kazdym razie gratuluje i zazdroszcze hi hi

KASIRA - swietna ta biedroneczka :-) A ja teraz tez prasuje takie stosy :szok: :-D Kupilam komode, ktora siega mi do brzucha....i jest juz pelniutka :-D Ja tak jak Ty Kasira mam ubranka w roznych rozmiarach - nawet na 92 cm kilka....Ja mam czesc z tego po corce szwagra...:-) , tylko tych najmniejszych duzo sama kupilam na 51, 56 i 62 cm - nie moglam sie powstrzymac....:-D

aneta tylko się nie przemęczaj przy żelazku i nie nagrzewaj brzucha, bo podobno jest niebezpiecznie prasować w ciąży....ja niestety prasowałam na siedząco przy desce, bo nie mogłam stać jakoś brzuch mnie ciągnął na dół... ale jakoś się udałoj jeszcze tylko pieluchy tetrowe:tak: bo tez mam kilkanaście sztu, zawsze się przydadzą:tak:

mona być może zostaniesz tą babcią za nim twój brat coś zmajstruje hihihihi:-D :-D

reklama
ojj ja to jednak niemam nic jak tak patrze na te wasze ciuszki...
wyparne byly raz ale w zwyklym proszku i teraz chyba zcas wziasc sie za parnie w dzieciowym i parsowanie...poscieli i ubranek..jejc ja napraewde niemam ubranek jak patzre na was:-D

Do góry