reklama
ulala!!!!
kiedy mnie ktos pytal czy juz kompletuje wyprawke, ja dumnie odpowiadalam,Maly moze juz sie gramolic na ten swiat, ale przy tych okazalosciach i ilosciach to ja wysiadam i to w przedbiegach no....
W kazdym razie gratuluje i zazdroszcze hi hi
KASIRA - swietna ta biedroneczka :-) A ja teraz tez prasuje takie stosy Kupilam komode, ktora siega mi do brzucha....i jest juz pelniutka Ja tak jak Ty Kasira mam ubranka w roznych rozmiarach - nawet na 92 cm kilka....Ja mam czesc z tego po corce szwagra...:-) , tylko tych najmniejszych duzo sama kupilam na 51, 56 i 62 cm - nie moglam sie powstrzymac....
kasira
Fanka BB :)
aneta tylko się nie przemęczaj przy żelazku i nie nagrzewaj brzucha, bo podobno jest niebezpiecznie prasować w ciąży....ja niestety prasowałam na siedząco przy desce, bo nie mogłam stać jakoś brzuch mnie ciągnął na dół... ale jakoś się udałoj jeszcze tylko pieluchy tetrowe bo tez mam kilkanaście sztu, zawsze się przydadzą
mona być może zostaniesz tą babcią za nim twój brat coś zmajstruje hihihihi
mona być może zostaniesz tą babcią za nim twój brat coś zmajstruje hihihihi
reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
ojj ja to jednak niemam nic jak tak patrze na te wasze ciuszki...
wyparne byly raz ale w zwyklym proszku i teraz chyba zcas wziasc sie za parnie w dzieciowym i parsowanie...poscieli i ubranek..jejc ja napraewde niemam ubranek jak patzre na was
wyparne byly raz ale w zwyklym proszku i teraz chyba zcas wziasc sie za parnie w dzieciowym i parsowanie...poscieli i ubranek..jejc ja napraewde niemam ubranek jak patzre na was
Podziel się: