reklama
A my dzisiaj poszlismy rozejrzec sie za łóżeczkiem i komodą i co juz zarezerwowaliśmy (łóżeczko to widzielismy na samym początku ciaży i pamietam jak powiedzieliśmy to i żadne inne-no i tak zostało).
Znalazłam takie samo w internecie więc wam pokażę tylko kolor ciemniejszy bo olcha (i co mnie zaskoczyło o 200zł tańsze niz na allegro).

Znalazłam takie samo w internecie więc wam pokażę tylko kolor ciemniejszy bo olcha (i co mnie zaskoczyło o 200zł tańsze niz na allegro).
M
m_ktosia
Gość
bardzo Mona funkcjonalne, super
i do tego jeszcze taka komode też w kolorze olcha.
Szkoda, że nie ma zdjęcia w tym kolorze bo wygląda slicznie

javascript: ShowBigPicture(current_picture) moze byc jeszcze w takiej wersi:

ten przewijak mozna pózniej zdemontowac
Kórcze to wszystko bedziemy miec jeszcze w tym tygodniu, juz się nie moge doczekac. Jak tylko przywioza to zaczynam pranie , prasowanie i układanie.
Zresztą muszę bo mi lekarz powiedzieł, że bylebym wytrzymała do 36 tyg, a to już za 5 tygodni
Szkoda, że nie ma zdjęcia w tym kolorze bo wygląda slicznie
javascript: ShowBigPicture(current_picture) moze byc jeszcze w takiej wersi:
ten przewijak mozna pózniej zdemontowac
Kórcze to wszystko bedziemy miec jeszcze w tym tygodniu, juz się nie moge doczekac. Jak tylko przywioza to zaczynam pranie , prasowanie i układanie.
Zresztą muszę bo mi lekarz powiedzieł, że bylebym wytrzymała do 36 tyg, a to już za 5 tygodni

ANULA bujaczek super, ja własnie taki licytuje na allegro
A co do zakupów własnie tam to HANA ja od zarejstrowania sie (styczen) to co chwile cos kupuję (dzisiaj pani listonosz to zapytała czy duzo jeszcze tych paczek?) i jest ok.
W ostatnim czasie to nawet zrobilismy zakup za prawie 700zł i tak sie bałam zeby nie było jakiejs lipy ale towar przyszedł szybciutko i jest super.
Zawsze sprawdzam opinię o sprzedającym i nie kupuje od ludzi którzy maja negatywy.
A 15min temu przyszedła mi kombinezonik dla maleństwa-jest swietny

A co do zakupów własnie tam to HANA ja od zarejstrowania sie (styczen) to co chwile cos kupuję (dzisiaj pani listonosz to zapytała czy duzo jeszcze tych paczek?) i jest ok.
W ostatnim czasie to nawet zrobilismy zakup za prawie 700zł i tak sie bałam zeby nie było jakiejs lipy ale towar przyszedł szybciutko i jest super.
Zawsze sprawdzam opinię o sprzedającym i nie kupuje od ludzi którzy maja negatywy.
A 15min temu przyszedła mi kombinezonik dla maleństwa-jest swietny

koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
dziewczyny super rzeczy !!!!!
;-):-)
a to moj ostatni zakup http://home.arcor.de/machoczek/Ger%e4te/Mobile%207.JPG:-)

a to moj ostatni zakup http://home.arcor.de/machoczek/Ger%e4te/Mobile%207.JPG:-)
M
m_ktosia
Gość
znalazlam ta smieszna wanienke, gdzies slyszalam ze dzieci to lubia,
a ten przewijak z przybornikiem bardzo mi sie spodobal w sklepie ale kosztowal ponad 6 stow
tylko jak dziecku w tej misce glowe wyplukac ??? do gory nogami chyba ;-)
a ten przewijak z przybornikiem bardzo mi sie spodobal w sklepie ale kosztowal ponad 6 stow

tylko jak dziecku w tej misce glowe wyplukac ??? do gory nogami chyba ;-)
KORAL sliczniutka karuzela.
M ktosia śmieszne to troche, to tak jak bym dziecko w wiadrze kapała
i kaieś takie mi się ściśnięte wydaje, ale może żeczywiście takie maluchy to kręci
A ja widział taką fajna mate edukacyjna na allegro za małe pieniążki i nie wiem czy ja licytowac bo to chyba za wczesnie na takie rzeczy, co ?

M ktosia śmieszne to troche, to tak jak bym dziecko w wiadrze kapała

A ja widział taką fajna mate edukacyjna na allegro za małe pieniążki i nie wiem czy ja licytowac bo to chyba za wczesnie na takie rzeczy, co ?
Muszę się pochwalic bo moja komoda wreszcie jest:
cieszę się jak małe bobo, bo wyszła bardzo fajnie, jest pakowna cała ma szerokość 60cm, mam miejsce do przewijania i kosztowała tylko 400zł.
a do komody zamówiłam jeszcze szafki nocne

cieszę się jak małe bobo, bo wyszła bardzo fajnie, jest pakowna cała ma szerokość 60cm, mam miejsce do przewijania i kosztowała tylko 400zł.
a do komody zamówiłam jeszcze szafki nocne

reklama
M- ktosia widziałam te wiaderka do kąpania - tylko jak noworodka do tego zanurzyć? przecież on nie siedzi jeszcze i z gojącym się pępkiem? A główkę myje się osobno trzymając maluszka zawiniętego pod pachą w jednej ręce- a drugą się myje (tak nas przynajmniej uczyli na szkole rodzenia).
Koral - fajna zabaweczka - to nad łóżko do zawieszenia.
Mona - wcale nie za wcześnie. Maluch położony na brzuchu na takiej macie wyrabia mięśnie podnosząc główkę do góry. No może nie od razu po powrocie ze szpitala, ale po kilku tygodniach...
Koral - fajna zabaweczka - to nad łóżko do zawieszenia.
Mona - wcale nie za wcześnie. Maluch położony na brzuchu na takiej macie wyrabia mięśnie podnosząc główkę do góry. No może nie od razu po powrocie ze szpitala, ale po kilku tygodniach...
Podziel się: