reklama
sami
Fanka BB :)
Super rzeczy dziewczyny, śliczne karuzelki, komody, bujaczki
Mona a taką matę to już możesz spokojnie teraz kupić jeżeli masz okazje.
A łóżeczko świetne i powiem ci że chyba mamy podobny gust bo ja mam podobne zamówione tzn. też można potem wyjąć szczebelki i zrobi się taki tapczanik - tylko ja mam bez skrzyni.

Mona a taką matę to już możesz spokojnie teraz kupić jeżeli masz okazje.
A łóżeczko świetne i powiem ci że chyba mamy podobny gust bo ja mam podobne zamówione tzn. też można potem wyjąć szczebelki i zrobi się taki tapczanik - tylko ja mam bez skrzyni.
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Hana ja mam taki wózeczek Zobacz załącznik 29003 ....
Co do bujaczka to też mi się bardzooo podoba.Jeżeli chodzi o allegro to ja od dawna robie tam zakupy i nie narzekam:-)
Dziewczynki wasze mebelki są super :-)
Ja mam w pokoju 3 komody i jestem bardzo zadowolona,wszytsko mi się elegancko pomieściło i jest ok :-)
Koral karuzelka super !! Też musze taką kupić ż melodyjka i żeby była słoidzutka :-) aaaa zapomniałabym kupiłam jeszcze na ściane lampeczke w kształcie niebieskiej gwiazdeczki,ściany mam zielone także będzie śliczniutko :-)
Co do bujaczka to też mi się bardzooo podoba.Jeżeli chodzi o allegro to ja od dawna robie tam zakupy i nie narzekam:-)
Dziewczynki wasze mebelki są super :-)
Ja mam w pokoju 3 komody i jestem bardzo zadowolona,wszytsko mi się elegancko pomieściło i jest ok :-)
Koral karuzelka super !! Też musze taką kupić ż melodyjka i żeby była słoidzutka :-) aaaa zapomniałabym kupiłam jeszcze na ściane lampeczke w kształcie niebieskiej gwiazdeczki,ściany mam zielone także będzie śliczniutko :-)
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
Anula super !!!:-)
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
aneta fajne zakupy- ale nasze malenstwa beda mialy sliczne rzeczy :-)!
a to moje ostatnie zakupy ;-)
a to moje ostatnie zakupy ;-)
reklama
Podziel się: