reklama
Super ubranka..... ja jeszcze nic nie kupilam i wogole staralam sie nie ogladac. Moj M mowi, zebysmy poczekali itd.... narazie ustalilam, ze musimy sie wybrac do jakiegos sklepu zeby sie zorientowac co bedzie nam potrzebne. Lozeczko, wanienka, wozek to wiem, ale pewnie jeszcze pare niezbednikow jest....Pozdrawiam
szmina
mamusia Emilki i Filipka
ja tez juz sie skusilam na kilka slicznych ciuszkow:-) troszke dostalam w prezencie ale ciagle wydaje mi sie ze to malo kupowalabym i kupowala nie wiem jeczcze czy to chlopczyk czy dziewczynka ale rozowe spioszki musialy byc nie moglam przejsc obojetnie!!!!chlopczyk w rozowym-och jak slodko
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
bylam dzisiaj w IKEA no i troche sobie poogladalismy lozeczka !!!! jezeli nie pojedziemy do Polski to tam kupimy.- bo nam pasuje do szafy i myale ze jest niedrogi 159 e.a lozeczko z materacem i kolderka z poduszeczka i przescieradlem - kosztowal 230 e.
Zastanawiałam się nad takim wózeczkiem
HIT! WÓZEK 3-FUNK. FOCUS 18 KOL. MEGA PROMOCJA ! (149461217) - Aukcje internetowe Allegro
Fajne jest to, że można przypiąc fotelik. Pamiętam, że moja Ola nie chciała leżeć w głębokim wózku ale fotelik uwielbiała
HIT! WÓZEK 3-FUNK. FOCUS 18 KOL. MEGA PROMOCJA ! (149461217) - Aukcje internetowe Allegro
Fajne jest to, że można przypiąc fotelik. Pamiętam, że moja Ola nie chciała leżeć w głębokim wózku ale fotelik uwielbiała
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
ja rowniez cos w tym stylu szukam !!!!!!
sami
Fanka BB :)
Anusia_ch właśnie ja tez jestem zainteresowana tym wózkiem - odkąd jakiś czas temu mi sie spodobał to jakoś na inne już nie zwracam uwagi :-) widziałam je na allegro za 619zł ale chciałam jeszcze zobaczyć ile kosztują w sklepach. Podoba mi się ten kolorek bordowy bardzo :-)
Tylko u mnie wszyscy upierają się, żeby wózek kupić po porodzie dopiero...
Tylko u mnie wszyscy upierają się, żeby wózek kupić po porodzie dopiero...
Sami,
ja oglądałam ten wózek w sklepie. Na allegro jest dużo tańszy, w wersji z fotelikiem kosztuje około 900 zł, natomiast w sklepie prawie 1300 zł. Zupełnie nie wiem dlaczego jest taka duża różnica, ale może sklep tez musi zarobić, tylko dlaczego tak dużo???
Ja wózek kupię pod koniec marca, żeby już był jak wrócimy do domku ze szpitala.
ja oglądałam ten wózek w sklepie. Na allegro jest dużo tańszy, w wersji z fotelikiem kosztuje około 900 zł, natomiast w sklepie prawie 1300 zł. Zupełnie nie wiem dlaczego jest taka duża różnica, ale może sklep tez musi zarobić, tylko dlaczego tak dużo???
Ja wózek kupię pod koniec marca, żeby już był jak wrócimy do domku ze szpitala.
reklama
sami
Fanka BB :)
Anusia rzeczywiście duża różnica. My zamierzamy tak w przyszłym tygodniu pozwiedzać parę sklepów z wózkami w okolicy i już sie na jakiś konkretnie zdecydować , żeby już potem jak synuś się urodzi wiedziec jaki kupić ;-)
A w poniedziałek mój Nikodemek dostał ładny niebiesko - zółty w misie rożek :-)
A w poniedziałek mój Nikodemek dostał ładny niebiesko - zółty w misie rożek :-)
Podziel się: