reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

no ja sobie sprawiłam torbę dla maleństwa, taką z przewijakiem - odsuwa się z jednej strony i rozkłada. Fajowa jest - niebiesko-różowa. Wysłałabym zdjęcie, ale nie potrafie:wściekła/y: ...jeszcze

reklama
a my niestety nie kupiliśmy dziś wózka :-( wogle nie ma wyboru :-( przeważnie same spacerówki wrrrrr! jeszcze na necie się rozejżę może szybciej coś kupię , bo w naszej pobliskie mieścinie to tylko 4 sklepy z wózkami i nic w nich nie ma!!!!:baffled: :no:

KASIRA ja też nadal nie mam wózka i nie mam pojecia (dla mnie największy dylemat to czy na paskach czy na amortyzatorach) jaki mam kupic.
Nie bój się jak trzeba bedzie z dzidzią na spacer wyjsc to szybko się zdecydujemy.:tak:

a my niestety nie kupiliśmy dziś wózka :-( wogle nie ma wyboru :-(

kasira nie martw sie teraz sa takie fajne nosidelka albo husty, wozka nie trzeba ;-) ;-) ;-)

a ja dalej na torbe poluje, bo uwazam ze jedna wiecej nigdy nie zaszkodzi :-D , no i czasem bede tez bez wozka nie, moze wlasnie w nosidelku dzieciaka dzwigac.
a swoja droga matke polke to wlasnie po torbie poznac, bo sie trzeba bedzie przerzucic z tych miniaturek co tylko telefon i szminka w srodku na te olbrzymie wypchane zabawkami i pieluchami dla malucha:cool2:

no fajna torba arwenko taka sportowa...

chcialam sie pochwalic wczorajszym wyczynem, bo ja to z kolei nie mam jeszcze lozeczka:no:
i wczoraj kupilismy w TESCO takie turystyczne, po przecenie, super okazja, niestety byl to taki chlam jak sie w domu okazalo, ze 2 scianki w ogole nie chcialy sie rozlozyc, a dwie pozostaly sie rozlozyly ale nici ze skladania, porazka:wściekła/y:
wiec pojechalismy oddac a ze nie dalo sie zlozyc to do auta w calosci trzeba bylo zaladowac i potem w tym pozal sie boze TESKO, sluchajcie jak to wygladala, baba w 9 miesiacem i chlopem jak dab gramola sie na schodach ruchomych z tym polowicznie rozlozonym bublem, sie ludzie gapili :-D :laugh2: :-D normalnie wiesniacko wygladalismy, zaproponowali wymiane na inne ale kolejne tez nie dzialalo, no i co tam oddalismy do barachlo spowrotem, :cool2:, no ale dalej nie mamy lozeczka :eek:

za to bedzie komoda z przewijakiem na gorze, ktory sie podnosi do gory jak wieko i w srodeczku jest ukryta wanienka do kapania, fajne cos, mam nadzieje ze dostarcza w sobote jak obiecali:dry:
ta moja to jest cala biala, nie mieli tych kolorowych niestety...

reklama
m_ktosia- wtrace sie co do lozeczka, ten Moses Basket,co juz masz, powinien ci wystarczyc na pierwsze nawet trzy miesiace... a lozeczka turystyczne nie sa najlepsza opcja na dluzej... chociaz ty sie niedlugo przeprowadzasz i chyba nie ma sensu kupowac kolejnego mebla.... popytaj wsrod znajomych z kursu,moze ktos bedzie mial jakies lozeczko po swojej dzidzi i moglby ci pozyczyc na te kilka tygodni jak maluch wyrosnie ci z koszyka... i jeszcze ta komoda jest fajna... do niej widzialam super paujaca kolysko-lozeczko,ale musze poszukac no i cena tego lozeczka jest zabojcza - ponad $500 kanadyjskich... ale warto sobie zobaczyc...

Do góry