reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

M_ktosiu w lozeczku turystycznym ten podklad jest twardy, podobno dokupuje sie do niego specjalny materacyk. Musi byc cienszy niz do normlanego lozeczka, bo inaczej to 3 miesieczne dziecie mogloby wypasc (podobno). ja jednka mysle, ze gruby koc spokojnie sie sprawdzi jako podklad, z tym ze ja bede raczje uzywac tego lozeczka w dzien, a na noc mam normlane lozeczko.
To moje to jest dokladnie takie
Artyku

reklama
No, a mi dzisiaj przyszła pościel i zarezerwowalismy już wózek-nareszcie bo już myślałam, że nigdy się nie zdecyduję.
Wiec teraz czekamy juz zwarci i gotowi na naszego synka:happy:

Mona fajny wózeczek :tak: ja jeszcze tylko musze dokupic (ale to w poniedziałek) pare drobiazgów dosłownie i bedzie wszystko wkońcu.
A łóżeczko może juz też rozłożymy w przyszłym tygodniu - ale fajnie :-)

MONKA fajnie że już pościel przyszła,wkońcu się doczekałaś :tak: teraz trzeba ją wyprać i wyprasować to już wogóle będzie eleGanckooo ... a wózeczek też fajniutki ...także zakupy udane ;-)

Jeżeli chodzi o turystyczne łóżeczka to mi się one nie specjalnie podobają i raczej jestem za taimi zwykłymi-z drewienka :tak: ...

Ja zakupki mam już za sobą,wszytsko jest dopiete na ostatni guziczek tylko dzidzi brak ;-)

powiem wam kochane ze teraz to ja juz czekam na zdjecia waszych malenstw w tych wszystkich kreacjach i karetach,
jak anusia wkleila fotke alicji to sobie od razu zerknelam na ta sliczniutka posciel w lozeczku, z zyrafkami hehe:-)

wstawiam wam juz po raz ostatni bo jak mowie chcialabym juz z moja krolewna w srodku, zebysce zobaczyly jak smiesznie wyglada ten moj wozek bez gondolki z wsadzonym do srodka koszem, bo tak zamierzam pierwszy okres przechodzic a potem dziecinka juz bez kosza bedzie miala sportowa spacerowke jak sie patrzy :tak: :cool2:

M-ktosiu ja mam nadzieje że ten kosz to dobrze się trzyma i nie zgubisz go razem z dziecinką na spacerQ ??

Ja też już nie moGę się doczekać aż ulokuje malucha w łóżeczQ,no i teGo kiedy wyjedziemy bryczką na spacerek ... ajj trzeba będzie przecież przetestować te nasze wszystkie nabytki dla dzieciaczków :-)

reklama
anula po pierwsze, wynocha spac !!!!:angry: :crazy:
po drugie mezu mi wlasnie takie pasy gumowe zakupil i tak sainstalowal zeby bylo zabezpieczone ze sie kosz nie moze wysunac do przodu:tak: bo pani w sklepie oczywiscie tez powiedziala ze nie poleca takiej konstrukcji, ale my jestesmy takimi troche dziwakami i nie dbamy o to ze ludzie ewentualnie sie beda za nami ogladac :-D :cool2: a dzidzia napewno nie wypadnie, kosz jak na zamowienie, ciezko wchodzi... i wcale nie chodzilo nam tu o ograniczenia finansowe czy cos, tylko poprostu nic innego nam sie nie podobalo...

Do góry