reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
no ja też taki mam ale gdzieś schowany bo dostałam go wsześniej od siostry i jest taki z frote, jak kaftanik :-)

KASIRA - fajny spiworek :-)
ANULKA - ja do pępka mam gaziki leko - ale to do szpitala, bo tak sobie życzą, a w domku to normalny spirytus 70% i patyczki kosmetyczne...myślę, że tak dokładniej się przemyje pępuszek :-)

masz rację aneta, patyczkami najlepiej bo to trzeba głęboko i dobrze odchylać pępek by nie zgnił tylko się ususzył :-)

Dziewczynki zajrzyjcie sobie na strone

quelle.pl

wejdźcie w zakładkę wszystko dla dziecka, potem z boku w wyprawka niemowlęca i na stronę nr 2. Tam są dopiero cudne śpiworki:-) jedyny minus to taki, że kurka wodna, drooooogie:-( a dzidzia szybko ze śpiworka wyrośnie:-( ale warto oko nacieszyć, naprawdę. Zwłaszcza ten z osiołkiem, ;-) wrrrrrr.. no śliczny

melduje za zakupilam piekniusie skarpeteczki szt 6 i jak znam zycie to zostana urzyta raz, ale cotam w razie w. musze miec.

widzialam wczoraj przeboska torbe na gadzety dla dziecka, cenie sie jeszcze oparlam ale siedzi mi w glowie zeby wrocic i zakupic, byla piekna, taka jakby walizeczka otwierana z dwoch stron, dwie przegrody, 1 dla mamy, miejsce na komoreczke, portfel itp, druga przegroda z mega iloscioa zakladek, na butelke, waciki, pieluszki i rozne roznosci i dodatkowo matka do przewijania, cala torba usztywniana taka okragla, w ogole ja teraz wlasnie torby duzej szukam na wyjscia z dzidzia:cool2:
a wy kupilyscie moze cos takiego?

Ja torbe będę miała przy wózku (dołączona w komplecie), oprócz tego wózek tez posiada kieszonki różne wiec myślę, ze wystarczy.

reklama
Ja tez torbe bede miala przy wozku wiec specjalnej torby kupowac nie musze. Ale napewno kupie sobie jakac torbe taka dla mnie i tylko dla mnie bo uwielbiam kupowac torby:laugh2: .

Do góry