reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Tak a propo poscieli to moja wlasnie sie wyprala i pieknie sie suszy. A moja radosc tym wieksza ze sama sie nia zajelam:-D (do tej pory wszustko robil M a ja lezalam).

KASIU milutko się czyta to co piszesz ... no i najwazniejsze że cieszysz się z teGo że sama wyprałaś pościel .... to teraz ją ładnie wyprasuj i umieść w łóżeczQ ;-)

Ja tez mialam takie odczucia. Staralam sie b.mocno je doprasowac, ale nie udalo sie doprowadzic do "idealnego" stanu.
Mnie nadal brakuje wozka i fotelika, wanienki, pieluch flanelowych ( w szpitalu mowili, zeby wizac), koszuli do porodu, klapek pod prysznic (w sklepach japonek brak, jeszcze nie sezon czy jak? M_ktosiu moze mi podeslesz bo u was to na bank sa, he he ;-) ), pampersikow, spirytusu i pare innych drobiazgow.
Czy wszystkie kupilyscie smoczki? Bo ja nie kupilam.
Mona2903 ja mam taki sam wzor poscieli, tyle, ze ten akurat bez baldachimu, bo baldachim mam do innego wzorku.

My jestesmy zaproszeni w czerwcu na wesele i tez nie wiem jak to bedzie, czy oby nie za wczesnie

Niczka ja kupilam 2 smoczki ale wolalabym nie uzywac ich.ale zobacze jeszcze

jak bylam mala to mialam 2 smoczki w buzi i po 2 w kazdej rece - moi rodzice straszyli mnie wtedy kominiarzem i on mi je zabieral bo nikomu innemu nie udalo sie to.
przez te smoczki strasznie zjechalam sobie zeby :szok: i caly zgryz :no:

ja jeszcze smoczków nie mam.... we wtorek lecę do gina i po wózek bo to już chyba ostatni dzwonek, jak nie kupie to mąż później będzie musiał sam hihihii mi już bardzo ciężko chodzić!

reklama
dlatego sie zastanawiam czy kupowac, ostatnio na tvn style wypowiadal sie ten fizjoterapeuta i wcale nie odradzal, tylko mowil,zeby kupiuc taki splaszczony z 2 stron, widzial,z e Avent ma takie.

Do góry