reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Dzięki M_ktosiu, tam w okienku jest roletka, taka która wogóle nie przepuszcze światła, ja bym wolała jakieś firaneczki tilkowe, ale M. się uparł że rolety i już. Niech mu będzie :)))Tam słoneczko jest włąśnie z samego ranka, zobaczymy jak będzie jak sie tam przeniesiemy spać...

MADZIALLENKA - przesliczny pokoik dla dzidzi :-)

Ja juz kiedys wklejalam zdjecie ubranego lozeczka...takie probne z jeszcze nie wyprasowana posciela....A teraz jest ubrane, wyprasowane i przykryte kocykiem zeby sie nie zakurzylo, no i baldachimu jeszcze nie zalozylam, to dopiero jak synys bedzie w domku - wiec nowego zdjecia nie robie.....;-)
Ale specjalnie dla Ciebie wkleje jeszcze raz te poprzednie :-)
2l89gm8.jpg
2hrimv4.jpg

MADZIALLENKA piekny pokoik urządziliscie swojemu maleństwu-taki typowo dziecięcy, cudniutki.:happy:
Tez bym taki chciała ale to dzidzia na razie zamieszka u nas w pokoju, a dopiero po przeprowadzce(lipiec) bedzie w swoim własnym.

ANETA no ślicznie.
Ja pościel dopiero zamówiłam wiec bedzie za parę dni co i tak mi nic nie da oprócz wyprania jej i wyprasowania bo łóżeczko bedziemy miec w domciu jak urodzę.

Ale ślicznie Anetko, ta wersja z baldahchimem na całym łóżeczku dobra, bo masz oko na maluszka...:) Może też tak zrobię - już nie będzie trzeba firanki. U mnie też to zdjęcie było z próby ;) nawet materacyka nie było....

reklama
Do góry