reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

A no fakt z tym wstawaniem z worka sako jest ciężko, ale to z brzuszkiem:tak: nas brzuchatki to niestety trzeba z niego czasami wyciągać:-D

reklama
:-) MONA - fajniutkie kaczorki :-) A wiesz, ja mysle ze taka karuzela z plastikowymi zwierzatkami to jest chyba lepsza.....bo latwiej utzymac w czystosci....

x-lander new adventures

Dziewczyny jeśli któraś z Was nie ma jeszcze wózka, to z tej firmy są naprawdę godne polecenia. Dzisiaj mój mąż kupił właśnie model x1 - spacerówkę i gondolę. Wygląda niczym terenówka:-) , ma łożyskowane kółka i naprawdę porządnie wygląda. Hm... i na dodatek podoba mi się.

Kurcze ta stronka jest w przebudowie, ale można ściągnąć sobie katalog produktów i tam są:-)

Mona fajne obrazki, też kupiłam w ikei tylko takie z serii zwierzątek - troszkę mało na nich kolorków, ale są fajniutkie.

Z dzisiejszego dnia mam troszkę fajniutkich ciuszków... Pokażę jutro...cudeńka... :-) Uwielbiam te maleńkie rzeczy!!!

Anetko pokaż nam ubrane łóżeczko!

Też zamówiłam pościel na zmianę na Allegro - od Darland, to chyba ta co Wy zamawiałyście, jeszcze nie ma ale może jutro dojdą, to też ubiorę na przymiarkę łóżeczko... bo wkońcu udało mi się znaleźć pasujący mi wzorek z falbanką pod łóżeczko. A to wygodne, bo się nie kurzy tam pod spodem tak bardzo, a i schować coś można....i nie widać!!!;-)

Madziallenka to czekam na fotki, a pościel kupiłaś z baldachimem?
Jesli tak to materiałowym czy z szyfonu bo ja musze zamówoc i cały czas sie zastanawiam który lepszy.

reklama
:happy: Mona zamówiłam pościel od Darland 4 el, z baldachimem z szyfonu, ma takie tylko obramówki z materiału w kolorze pościeli.
Myślę że tiulowy będzie lepszy, bo przepuszcza powietrze, pozatym widzisz przez niego maluszka, a ten materiałowy tworzy taką zasłonkę.
Ja na tą ściankę łóżeczka po której będziniunia nie będę dawała na początek ochraniacza, tylko go zagnę tam z tyłu, bo chciałabym mieć ze swojego łóżka oko na niunię, więc pewnie baldahimek też będzie odsłonięty z tej strony. A u mnie jest takie ustawienie i bardzo bardzo mało miejsca...A jeden z obrazków jest na komódce, jakoś nie wiem gdzie je powiesić.:tak: Bo to my wprowadzamy się do pokoiku dzidzi....;-) A potem się wyprowadzimy - pewnie po kolei, najpierw M. chociaż twierdzi że absolutnie...:-D i że on będzie spał po stronie łóżeczka, i że będzie mi w nocy podstawiał niunię do cycucha....hi hi zobaczymy ...

Do góry