reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
kasira fajny kocyk , ja tez sie musze za jakims rozgladnac bo jeszcze nie kupilam
aneta zabawny ten twoj maz - chyba sie przy nim nie nudzisz:-D
ja juz sie denerwuje kiedy w koncu przysla mi nosidelko :-czekam i czekam:-(

jesli chodzi o zakupki to musze przyznac ze ja osobiscie nie kupilam jeszcze nic a mimo tego mam juz caaalą komode ciuszkow i roznych akcesoriów dla niemowlaczka:-). moja mama, babcia i tesciowa ostatnio wpadly w szal zakupow i tym sposobem mam juz prawie wszystko.
wozeczek juz wybrany tylko kwestia pojscia do sklepu (wozek kupi moj tata - sam sie zaoferowal). meble do pokoiku zakupil moj tesc a łozeczko dostaniemy od szwagra:-).

tak naprawde to musimy kupic jeszcze wanienkę no i zaopatrzyc moją torbe do szpitala

Lenorek to fajna masz rodzinke !!!!!!
moze jakbym mieszkla w Polsce blisko rodzinki to moze by cos kupili ;-):-D
ale coz jestesmy tu sami i wszystko sami musielismy kupic :no:!!!!!

ja tez wszystko sama kupuje :-(

kurcze a w zwiazku z podrozowaniem za pare miesiecy musze kupic skladany wozek a to kosztuje tyle co normalny :szok: ale naprawde fajne widzialam, nie pamietam firmy.

my tez sporo dostalismy od znajomych lub rodziny , ale i tak niektore rzeczy musielismy dokupic, w sumie dobrze bo robienie zakupkow do malucha sprawia wielka radosc , wiec sie ciesze ze nie dostalismy wszystkiego od A do Z

My tez troche rzeczy dostalismy, ale wiekszosc (w tym wszystkie te najdrozsze) zakupow musielismy zrobic sami.

O tak MAJKAM, z cala pewnoscia sie nie nudze, jak latal z tym wozkiem, to tak sie smialam, ze az mnie brzuch bolal....:-D :-D

Koniec już tuż tuż a najważniejsze rzeczy dla maluszków już są :-)
uff najważniejsze jest to że zdążyłyśmy bo chyba każda jest w sumie już przygotowana hmmm ?? :-)
Ja to nie mam jeszcze laktatora ale doszłam do wniosku że narazie nie kupuje,jak będzie potrzebny to dopiero po porodzie :-) ...

A tak to wszytsko jest :happy: hehe nawet się dorobiłam dwóch fotelików "maxi cosi " -do wózeczka można zamontować i do autka :-)

reklama
Do góry