reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

A to sa prezenciki jakie moja dzidzia dostala w sobote. Rożek od mojej mamy. A te rzeczy na drugim zdjeciu od mojej siostry. A w tym pudle sa uprane i poprasowne ubranka i pieluchy tetra. :-D

reklama
kurcze monika to juz nic ci nie pozostalo tylko urodzic ;-)

a dlaczego w zasadzie te wszystkie ciuszki trzeba prac ? skoro sa nowe, a co to jakies bakterie czy o co tu chodzi, bo mi sie troche nie chce za to brac :no:
choc jak ostatnio sobie kupilam nowa posciel, to tez musialam przeprac bo mi smierdzialo fabryka, :-\ ale te ciuszki niczym mi nie pachna specjalnie,:dry: musze sie mezula tez zapytac, oni jacys tacy liberalni w tej szwecyji to moze mnie namowi zeby nie prac i bede miala wymowke :cool2:
ostatnio sie np dziwil jak mu powiedzialam ze dziecko pierwszy tydzien, dwa to w zasadzie nie wychodzi na spacer, a u nich od razu w pierwszy dzien po szpitalu:dry: to jak z tym praniem jest dziewczyny?

M_KTOSIA - ja piore to wszystko dlatego, ze po pierwsze to wszystko lezyw sklepiach i sie kurzy, a po drugie rozni ludzie to przegladaja, dotykaja itd itp I nigdy nie wiadomo jakie zarazki sie na tym znajduja....

Mona no no śliczności :tak: ja kupiłam w takie żyrafki ostatnio pieluszki flanelowe.
U mnie narazie zastój z zakupami był ale zaniedługo znowu się rozkręci bo trzeba pokupować jeszcze pare rzeczy.

M_ktosiu ja też wszystko piore bo w skalepach każdy dotyka i wogóle, więc wole wyprać.

Dziewczyny, wszystkie rzeczy sliczne :-)
MONA - ja dla mojego maluszka mam bardzo podobna szczoteczke i grzebyczek i taka buteleczke tylko z pomaranczowym kolorkiem :-)

No trzeba wyprac wszystko co sie kupuje bo to niewiadomo w jakich warunkach produkowane i przechowywane, zeby dzidzi jakiiejs wysypki nie dostala, tak mi znajoma polecila , ktora ma juz dzidzie. Oczywiscie trzeba prac w proszku dla dzieci. A ja troche rzeczy mam pozyczonych o kolezanki i tez dlatego. Widze mona ze kupilas butelke balonik ja tez kupie z Canpola tylko ze samosterylizyjaca ze smoczkiem antykolkowym.

reklama
Do góry