reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

m_ktosia- te kosze Mojzeszowe sa dla dzieci zwykle tylko do 3 miesiecy,pozniej z nich wyrastaja... ja mam taki i wydaje mi sie,ze on jest zbyt gietki,zeby go wlozyc do spacerowki, ale moze twoja spacerowka ma wystaczajaco dlugie oparcie... podobny wozek co pokazujesz tylko w wersji dla trojaczkow tez uzywalam... osobiscie mi sie nie podobal,ale super sie sprawdzal w terenie... na prawde godny polecenia...
chcialabym sprostowac: trojaczki ze zdjecia sa skopiowane z internetu... moje zdjecia z trojaczkami w podobnym wozku zniknely mi w komputerze....

reklama
Witamy wszystkie Kwietnióweczki i ich piękne brzuchole!!!

Fajne wózeczki M_ktosiu - widać że lekutki, a to ważne... Koral i Monika K-W wózki super wielofunkcyjne!!! :tak:

My z kolei stwierdziliśmy, że gondolka i tak jest na około max.5 miesięcy więc nie chcieliśmy specjalnie inwestować i zakupiliśmy na allegro używaną BabeConfort z fotelikiem. Mi fotelik się przyda, może nie na długie spacery, ale na jakieś krótkie podróże samochodem w sytuacji jak później będziemy musiały gdzieś sobie pochodzić, bo mamy mały samochodzik. A później dalej sprzedam go na Allegro i wyjdzie naprawdę niedrogo:-) .
A nie znalazłam wózka wielofunkcyjnego z fotelikiem i fajną spacerówką jednocześnie, a te są na około 2-3 latka. Dlatego później zainwestujemy w spacerówkę Graco, bo najbardziej mi się podobają, i mają funkcjonalne tacki.:tak:

No dziewczynki musimy też myśleć o tym, że nasze pociechy w spacerówki przesiądą się na zimę więc dobrze żeby były one w miarę ciepłe i zabudowane... :)

Madziallenka- ja nie mam jeszcze dzieci... a trojaczki to dzieci,ktorymi opiekowala sie moja przyjaciolka a ja tylko jej pomagalam,bo duzo czasu spedzalysmy razem....

Madzialenka - myśmy też kupili używaną gondolkę na allegro, a spacerówkę nową. Nawet kolor ten sam się trafił i w dodatku w naszym mieście tak że za połowę ceny mamy bardzo fajniutką gondolkę.

ale tak najbardziej na swiecie to jednak podobaja mi sie wozki w starym stylu, cos pieknego i tu wam wkleje taki obrazek co podpatrzylam od Ewy-Krysi.

reklama
m_ktosia- one sa super.... ale cena im dorownuje.... chociaz mozna znalezc drozsze...;-):laugh2::laugh2::laugh2:
zalaczam zdjecia sa to Silver Cross odpowiednio Balmoral i Kensington i ich ceny wachaja sie w $ 2995 za pierwszy i $1995 za drugi..... ale to sa angielskie klasyki i nie wszystkim sie podobaja... jeszcze zalacze wozek dla lalek tez tej firmy... za jedyne.... $699.... te wozki to tylko dla ciekawostki....

Do góry