reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

piekne sa, szkoda tylko ze nie praktyczne, ja potrzebuje cos co latwo zloze i wsadze do bagarznika, ale gdybym mieszkala w centrum miasta staro-europejskiego, najlepiej jeszcze na parterze, to bym takim smigala...:huh:
ostatnio jak bylam w geteborgu na wystawie w galerii to wlasnie laska z takim wozeczkiem mi smignela, wygladala bosko...od razu wiedzialam ze to jest cos dla mnie :-D

reklama
hej dziewczynki
witam po weekendzie:-D

Sami - z doświadczenia wiem bo córcia miała kilka razy odparzenia
czy jakieś tam kłopoty ze skórką na pupci,że najlepszy i najszybszy w działaniu był linomag (żadne tam sudokremy czy inne nie pomagały),
dobrze natłuszcza i używałam go do codziennej pielęgnacji.

wózeczki dziewczyny wszystkie macie fajne:-D ,
ja też się doczekałam już swojego:-D
...i wiecie co...
nie wiem czy też tak macie ale ciągle się koło niego krecę...
to sobie poprowadzam po pokoju aż mężuś się ze mnie śmieje:-D ,

a co do wpinania fotelika to dla mnie jest to bardzo przydatne
i wręcz marzyłam,żeby mieć wózek z taką funkcją

często poruszam się autkiem i łatwiej jest zapakować sam stelarz
i wpiąć później tylko fotelik:-D

Hana dziękuje za odpowiedź.
Ja tez bym chętnie pokręciła się z moim wózeczkiem ale narazie stoi sobie złożony. Ładny kolor wybraliście ;-)

śliczne rzeczy kupiłyście mamusie :-)

M_KTOSIU ten kosz to poprostu rewelacja jest super !!

HANA wózeczek superowy i kolorek extra:-) ...

Ja też się ciągle kręce przy swoim wózeczkQ i już nie mo/ge się doczekać pierwszego spacerQ :-)

A JA DOKUPIŁAM DLA SYNUSIA TERMOMETR DO WANIENKI TAKI SŁODKI W KSZTAŁCIE RYBKI :-)

:-) :-) No i mam juz wozeczek.....ale jestem szczesliwa :-)

SAMI - a ja mam dla malego sudocrem, polecilo mi go kilka doswiadczonych osob
M_KTOSIA - wozeczek i kosz super:-)
HANA - Twoj wozeczek tez super, no i calkem podobny do mojego :-D

ANETA ponieważ mnie nie było, wrócę jeszcze do sprawy twojego wózeczka.
Mam pytania
*jak się maja te przednie , ruchome koła?
Bo mi się ten wóze okropnie mocno podoba tyle, że w wersji czerwonej
Zobacz załącznik 30446

Zobacz załącznik 30447

ale już mnie parę osób ostrzegło (łącznie z mężem), ze te koła są nie funkcjonalne bo cięzko sie na nich prowadzi szczególnie przy dziurach i nierównych chodnikach bo koła stają w poprzek i wózek się robi niestabilny czy cos takiego.
Napisz mi co wiesz na ten temat bo normalnie juz nie wiem co mam robic.

*czy materiał tego wózka to jest taki sliski czy nie i czy kolor to jest matowy czy błyszczący?

A jak meżuś mój przyjdzie z pracy to jedziemy (bo chodzenie zabronione ) kupic mi szlafroczek i jeszcze jedna koszulę do szpitala. Widziała kiedys takie fajne dla karmiących z otworkami na piersiach (otworki są schowane pod zaszefkami), wystarczy tylko odchylic i sutek na wieszchu:-) , a my nadal ubrane:happy:

MONA - wlasnie mam juz wozeczek zlozony, wiec mialam okazje wyprobowac i juz Ci wszystko opisuje :-)
Te przednie ruchome kola (poki co powozilam tylko w domku, wiec na rownej powierzchni) sa rewelacyjne, wozeczek bardzo ladnie sie prowadzi i skreca leciutko, bez zadnego wysilku. Mozna je zablokowac, zeby sie nie skrecaly, wiec przy nierownym chodniku sie zablokuje i nic nie bedzie stawalo w poprzek ;-)
Material nie jest sliski i jest matowy.
Tylko ze teraz patrze w tych Twoich zalacznikach, ze Ty chcesz inny model......wiec nie wiem czy on to wszystko ma tak samo.......:-(

reklama
Do góry