reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Mona super wózeczek....
mi zostało kupiś wózek i kosmetyki dala dzidzi, dopiero mam mokre chusteczki, olwkę i gruszkę do noska, reszta czeka:tak:

reklama
A mi zostal juz tylko wozek - ale to w przyszlym tygodniu...:-)

A nie przepraszam, jeszcze sol fizjologiczna i spirytus 70%....:-D

Powiem szczerze koral ze jakos drażni mnie takie sztuczne przypisywanie kolorow do plci dzidzi dlatego powiedzilam ze wazniejsze rzeczy chce miec w kolorze neutralnym, a i tak dzidzie bede ubierac w rozne koloru nie ma dla mnie znaczenia czy to chlopiec czy dziewczynka.:-D

jestem za:-) Monika co do kolorów....w co się ma to się ubiera i nie ważne czy córcia czy syn:-) wiadomo ze nie w koronki chłopca ale kolory nie grają roli :-)

No tak poki bedzie takim maluszkiem to nie ma wiekszego znaczenia kolor....ja sama mam tez jakies rzeczy rozowe czy czerwone np pomimo ze wiem ze bedzie synus.......Ale kilkuletniego chlopczyka nie ubralabym juz na rozowo....:-D

Dziewczyny, a kosmetyki jakie kupujecie dla swoich bobasow??
ja kupilam wszystko z NIVEA BABY no i sudocrem - mam nadzieje ze beda dobre...:-)
A doswiadczone mamy jakich firm uzywaly???

z kosmetyków to różnie... chusteczki i puder mam jonsona,
jeżeli chodzi o cudokremy do pupci:-) to nic tak się nie sprawdza jak linomag -
super maść czy krem.

a z kolorkami...to różnie - jakoś nie mogłam się dzisiaj przemóc
żeby Małemu kupić pajacyk w kolorze róż:-D ,

właśnie wróciłam ze sklepu...chciałam kupić jakieś pajacyki tak do spania, nie jakieś tam na wyjście...
w smyku i h&m tak średnio po 30 zl:no: , jakość smykowych taka sobie...
i o dziwo udało mi się nabyć dość fajne na sklepie: stary geant (teraz real) po 9 zł - jakość też dobra:-)

...hihi - oczywiście robiąc zdjęcie nie udało mi się wciągnąć brzuszka:-)

reklama
Do góry