reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
ojjj niejestesmy wredne wcale;-)
Ja zamierza używac tetrowych i jednorazowych ale co z tego wyjdzie zobaczymy
Ale w końcu znalazłam wózek który mnie zachwycił i wiem, ze taki chcę miec-muszę jeszcze tylko znalesc w sklepie bo jak narazie to widziała na allegro, a przed zakupem musze sobie pomacac:-)
Więc najbardziej to bym chciała ten:
Zobacz załącznik 29267
Zobacz załącznik 29268
a jak nie znajde albo cos innego to ten
Zobacz załącznik 29269

Ale w końcu znalazłam wózek który mnie zachwycił i wiem, ze taki chcę miec-muszę jeszcze tylko znalesc w sklepie bo jak narazie to widziała na allegro, a przed zakupem musze sobie pomacac:-)
Więc najbardziej to bym chciała ten:
Zobacz załącznik 29267
Zobacz załącznik 29268
a jak nie znajde albo cos innego to ten
Zobacz załącznik 29269
wiki.25
mama kochanych brojków
sami ja pieluszki kupuje jeno opakowanie tych najmniejszych bo moja kruszynka bedzie naparwde kruszynka...a reszte juz 2
mona wozeczek suuperowy :-) i kolorek fajny

mona wozeczek suuperowy :-) i kolorek fajny
Monika K-W
Fan(ka)
Ja nastawiam sie na Haggisy bo slyszlam ze sa lepsze od pampersow bo szersze miedzy nozkami. Proszek lowella bo teraz juz go uzywam bo mialam wysypke na skorze. Ubranek jak juz pislam toche juz dostalm wiec sa uprane i uprasowane. Mam juz 20 pieluch tetra i 5 flanela, rozek kremowy. Zamowiony wozek brazowo kremowy baby merc. Łozeczko olcha z szuflada. Przewijak na łozeczko wiekszy materacyk gryczny i posciel kremowa - to musze zaplacic i odebrac. reszte zakupow po porodzeie maz zrobi ma juz liste.
jeżeli chodzi o pieluszki to jednorazowe oczywiście,
też już kupiłam te 2-4 kg pampersy one są chyba takie,ze te kupki wchłaniają a to też ważne.
Mona - wózeczek fajowy:-) ,
ja to choruję na taki 3-kołowy ale one to są troszkie drogie i nie wiem
czy jestem aż tak rozrzutna
ale wkońcu będę prowadzała się nim przez 3 lata! więc chce FAJNY!!!:-)

też już kupiłam te 2-4 kg pampersy one są chyba takie,ze te kupki wchłaniają a to też ważne.
Mona - wózeczek fajowy:-) ,
ja to choruję na taki 3-kołowy ale one to są troszkie drogie i nie wiem
czy jestem aż tak rozrzutna

ale wkońcu będę prowadzała się nim przez 3 lata! więc chce FAJNY!!!:-)

reklama
Jeśli chodzi o pieluchy to napewno PAPMERSY. HAGISSY jakoś mi się nie sprawdziły, ale to kwestia gustu. Narazie kupiłam jedno opakowanie pamperków w rozmiarze 1. Potem najwyzej się dokupi, albo przejdziemy na 2.
A z zakupów zostały mi najgrubsze rzeczy, czyli wózek, łóżeczko i przewijak
A z zakupów zostały mi najgrubsze rzeczy, czyli wózek, łóżeczko i przewijak
Podziel się: