reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

ja kamyka ubranka tez pralam w loveli i jelpie ale ze lovela tansza wiec sie pzrerzucilam na ten proszek ...a pozneij juz pralam w naszym tyle ze plukalam np w cocolino bialym ii wszystko bylo oki

reklama
oj wieki tu nie zagladalam i widze ze przygotowania pelna para:tak: :tak: :tak: ja jeszcze nie pralam ubranek i chyba narazie nie bede bo koniec kwietnia czeka nas przeprowadzka wiec bedzie duzo kurzu itd wiec potem wypiore:tak: a pochwale sie tylko ze wczoraj kupilismy wozek dla naszej Emilki chcialam inny kolor ale niestety nie bylo a ten podobal nam sie najbardziej no i co najwazniejsze wozek wazy ok7kg i super sie sklada a to wazne dla nas bo mamy male auto i duzego psa wiec same rozumiecie:-) moze nie prezentuje sie okazale ale spelnia nasze wymagania:-)

Szmina - ważne zeby wózek był funkcjonalny i wam pasował.

Wiki - a sprawdzałas opakowanie lovelli, bo jak porównałam z jelpen to faktycznie była tańsza ale opakowanie dużo mniejsze.

Mona - nie widziałam Dzidziusia w TESCO - a specjalnie ostatnio sprawdzałam, w mojej okolicy w małych sklepach tez nie ma :-(.

Druga partia ciuszków wyprana--w Dzidziusiu-ubranka bardziej miękkie (proszek zawiera płatki mydlane które zmiękczaja) niż po lovelli i przyjemniejsze w dotyku i zapach....dla mni pachnie taka swierzością małego dziecka, nawet kolezanka to potwierdziła która była u mnie przed chwilką.
Jesli tylko mojemu szkrabowi bedzie on odpowiadał to zostaje przy tym proszku.

SZMINA - wozek fajny i jaki lekki, nigdzie nie widzialam wozka o takiej wadze....:-)

MONA - ciuszki super....ja tez prasuje, wlasnie czeka na mnie stos....:-D

dziewczyny zycze wam\nam z calego serca zeby te ciuszki za pol roku tez tak ladnie byly poukladane i poprasowane:laugh2: a nie np w koszu z brudami:cool:

u mnie szafka Małego też już uzupełniona,
wszystko co miałam poprałam, wyprasowałam...

no i kurcze w porównaniu z niektórymi to wydaje mi się,że mam mało:no: :baffled: :confused: ,

jakich pieluszek zamierzacie używać?

reklama
Do góry