reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
dziewczynki, a powiedzcie mi kochane co myslice o chustach i przeroznych nosidelkach, kupujecie, kupilyscie?
ja oczywiscie bym chciala tylko teraz ktore wybrac, niektore nosidelka takie lepszejsze na stelazu maja gigantyczne ceny:szok: najtansze narazie znalazlam za 150zl

m_ktosiu ja właśnie mam takie nosidełko co na fotce u Ciebie.... dostałam od siostry, ona bardzo mało go uzywała i jest praktycznie nowe :tak:

Ja w sobote kupilam sobie śliczną błękitną rozpinaną z przodu bawelniana z zielona haftowaną żabka z przodu i kwiaituszkami na dole oraz biustonosz do karmienia bawelniany bardzo fajny:-)

ja ostatnio też zrobiłam jakis wypadzik,żeby kupić jeszcze pare rzeczy dla Maleństwa... no i nabyłam laktator co by odciągnąć mleczka i wyjść z domku a mężusio mógł nakarmić synka:-D .

zastanawiam się nad wózeczkiem...wprawdzie mam po córci ale przez 8 lat tyle się zmieniło i wcale ten wózek mi się nie podoba:no:
są takie fajne Quinni czy jakoś tak ale są dosyć drogie...i sama nie wiem...
z drugiej stony myślę sobie,że ze 3 lata bobo będzie jeździć w nim więc
może warto dołożyć i być zadowolonym niż później żałować???

M_KTOSIA my poki co nie kupilismy nosidelka, ale mysle, ze to zrobimy predzej czy pozniej....bo moj M jest bardzo za........:-D

Hana sie nie zastanawiaj tylko kupuj jakiego rolsroysa albo ferrari, w koncu to ty bedziesz pewnie wiekszosc czasu pomykac na spacerki i niech ci sluzy!

tylko,że te wózki są na tyle fajne,że i spacerówkę mają fajną i można sobie do tego 3-kołowca nosidełko zamontować - i to mi się tak podoba:-) ,
nic... poczekam jeszcze troszkę, pokręcę się koło tych wózeczków i zobaczę...

reklama
Hana ja mam 3-kołowca i jestem zadowolona z zakupu :-) jest super gondolka,do tego fajna spacerówka i fotelik można wmontować,do tego wózeczek jest taki zgrabniutki i lekki :-) także już nie mogę się docekać kiedy wyrusze na pierwszy spacerek:-) ...
Mi od początku podobały się te wózli no ale też przy zakupie patrzyłam na wage bo mieszkam na 3 piętrze także to też miało swoje znaczenie ....

No a treraz pokaże wam mój najnowszy zakup dla Synusia

EXTRA LEŻACZEK BUJACZEK Z SENSORAMI. FISHER PRICE (164767633) - Aukcje internetowe Allegro

to stronka z allegro bo tam znalazłam akurat ten bujaczek :-)

Do góry