reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Czarodziejko naprawde sliczne rzeczy !!!!! :-)
I widze, ze Macius taki duzy !!!!- zazdroszcze Tobie, tez chcialabym miec synka przy sobie.

M ktosia sliczne spioszki !!!!!

reklama
Ja właśnie zamówiłam taką pościel :-) :
bald_serduszkablue_q8.jpg

3-cz_wyoblony_serduszkablue_q8.jpg

falb_serduszkablue_q8.jpg

przyb_serduszkablue_q8.jpg

no aneta fajna,
i ten pokoik na zdjeciu tak swiezo wyglada, slonecznie, a ta firaneczke-moskitiere tez bedziesz miec?
kurcze ale te nasze dzieciaczki to beda mialy raj, sama bym do takiego lozeczka wskoczyla...
a wiecie bylam niedawno na wycieczce w kambodzy, ile ja tam widzialam malych, brudnych, obsmarkanych dzieciakow na ulicy to w pale sie nie miesci... niesprawideliwy ten los

Aneta ładną pościel wybrałaś :tak: ja jeszcze niemam kupionej.
Czarodziejko no bardzo ładna ta pościel Feretti masz racje.
A ten kombinezonik co mój dzidziuś dostał od starszej kuzynki wygląda tak:
kombinezonikhh8.jpg
[/URL][/IMG]

SAMI bardzo ładny ten kombinezonik.

ANETA pościel śliczniutka.

Ja będę zamawiac taką, od samego początku wpadła mi w oko i od zawsze wiedzialam, że ją chce:happy:
3cz_wpodusiablekit_q8.jpg

A dziewczyny ile kompletów pościeli bedziecie kupowały, no bo przecież cos na zmianę trzeba miec?

przeurocze te wszystkie rzeczy dziewuszki :-) już niedługo będziemy ich używać hihihi:-D

A ja mam taki komplecik pościeli jak Aneta tylko że zielony i jeszcze jasną w żyrafki :-) kupiłam dwa komplety i do tego oczywiście prześcieradełka na gumce i jak narazie więcej kompletów nie kupóje wystarcza dwa :-)

reklama
Do góry