reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

sami ale ci fajnie u mnie w sklepie kosztuja w granicach 12 zl wiec przy np 3 parach to juz spora roznica ...a co do fotelika to my tez sporo jedzimy tyle ze dla niemowlaczkowi niezmienisz konta oparcia bo caly czas lezy itak i tak..wiec wydaje mi sie ze na pierwsze m-ce spokojnie taki wystarczy do 13kg..a potem wymienimy wlasnie na taki z mozliwosci zmiany kata oparcia

reklama
Wiki właśnie ja wiem ale ten fotelik właśnie jest do 13 kg - tylko to jest jeden model taki - tak powiedziała ta babka. Można rozłożyć go całkiem na płasko, można tez pod lekkim kątem jak normalne foteliki do 13 kg i jeszcze tak na siedząco.

no to faktycznie musicie sie zastanowic ..tylko czy bedzie uzywac tych pozycji siedzacych :-D a ile kosztuje taki fotelik???

a powiedz mi jeszcze czy te buziki maja jakies rozmairy?? bo niemam pojecia na jakie kupowac :D boszzzzz jak to sie zapomnina wszystklo :-D

HiHi widze dziewczynki ze zakupki ida pelna parą......:-D :-D

SAMI - my mamy buciczki prawieze takie same, tylko kolorki maja odwrodnie: na gorze biale, reszta blekitne...:-)

A co do laktatora, to wlasnie zaraz bede zamawiac. Wybralam taki niezbyt drogi - ręczny, bo nie mam zamiaru zbyt czesto go uzywac....nie bede musiala odciagac na zapas, wiec mysle ze taki wystarczy...

164637787

anetko a ile kosztuje jesli moge zapytac?? ja tez chcem reczny i wlasnie nieiwem jaki..a ten na taki zgrabniutki wyglada...ja musze sie chyba w to zaopatrzyc ponioewaz ja mam problem z brodawkami tzn parwie ich niemam tzn sa ale wklesle i maluszek niebedzie mial zaco zlapac robi mi sie tak w ciazy zawsze:-)

Zobacz WIKI - jeszcze sa takie (cena ta sama) TUFI laktator ręczny HANDY z nakładką masująca (164220228) - Aukcje internetowe Allegro
164220228

I taki opis jest przy nim:
Ręczny laktator firmy TUFI model HANDY

zawiera niezbędne akcesoria do podania dziecku pokarmu. Jest lekki, poręczny i wygodny. Odciąganie pokarmu wymaga użycia tylko jednej ręki. Posiada silikonową nakładkę, która została specjalnie ukształtowana tak aby delikatnie masowała i stymulowała pierś podczas odciagania pokarmu. Wspomaga laktację. Szczególnie zalecana przy podrażnionych, bolących lub popękanych, płaskich lub wklęsłych brodawkach

wiec powinien byc dobry....:-)

Tylko ten pierwszy jakos tak porzadniej mi wyglada, ale juz sama nie wiem. A Ty co o tym myslisz??

Wiki te buciki nie maja rozmarów - wszystkie sa takie same
Aneta :-)
A ten laktator to widziałam chyba na allegro i tez byłam nim zainteresowana ale jeszcze niewiem jaki wkońcu kupie.
Wiki ten fotelik kosztuje 500zł :szok: ale niewiem czy ta babka w sklepie za bardzo go nie zachwalała. A wogóle te pierwsze foteliki są do 13 kg czyli mniej więcej do którego miesiąca się wozi maluszka mniejwięcej w takim foteliku :confused: bo ja niemam zielonego pojęcia. :baffled:

reklama
sami to wszsytko zalezy od malenstwa mniej wiecej tak do okolo 1.5-2 latek choc moja kuzynka ma coreczke ktora ma 8 m-cy i ma jzu 11.5 kg:-D wiec ona gora jeszcze z 2 m-ce powozi swoja core:-D

anetko mi sie bardziej ten baby ono podoba taki zgrabniejszy al chyba wezme jednak ten drugoi bo jakos tak mnie ten opis pzrekonuje a moje brodawki naprawde to tak jak by ich niebylo...

Do góry