reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

kochane bylam dzisiaj na konsultacji u jin i potwierdzila ze pas podtrzymujacy jest jak najbardziej wskazany i zaleca :tak:
osobiscie nie nosze go non stop, uwazam ze nie mozna natury w 100% wyreczac, jest jednak niezastapiony przy pozycjach stojacych i chodzeniu gdy kregoslup dzwiga najwiecej. naturalnym moim odruchem przy zmeczeniu jest lapanie brzucha rekami i podtrzymywanie go, pas robi to za ciebie.:cool2:

reklama
dziewczynki no i ja sie pochwale zakupkami tak wiec kupilismy wczoraj fotelik samochodowy taki jak chcialam "deltim" pzredwczoraj kupilismy wszsytko co potrzebne dla niuni czyli smoczki butelki termosik gruszke do noska przescieradelka no i innych mnustwo drobiazgow ..najbardziej jestem zadowolona ze udalo sie kupic buteleczke antykolkowa coprawda jest droga bo taka mniejsza kosztowala 30 zl ale mysle ze warto miec cos takiego...ponoc naprawde sa super...tak wiec mamy juz wszsytko dla niuni no oprocz pieluszek

Wiki to super że juz macie wszystko - my jeszcze pare drobiazgów musimy dokupić, kosmetyki pielęgnacyjne dla dzidzi też, no i pampersy (mam tylko 10 tetrowych i jedną flanelową narazie), fotelik samochodowy, pościel, łóżeczko i pare rzeczy do porodu - oj widze, że jeszcze jednak dużo nam zostało do kupienia. Ale cieszę się że wózek mamy już z głowy hihi
Wiki psrtyknij fotki ;-)

fotki pstrykne zaraz ..a wieczorkiem moze uda sie jak mezulo z pracy wroci zrobic mi i pileczki z przodu :-D

sami my wozeczek kupujemy dopiero w marcu nieistey finansowo niedalismy juz rady :-D ale mamy juz wybrany zaraz pokaze wam jaki a w kolorze sie zakochalam :-D

A ja zgodnie z obietnica wkejam fotki naszych ostatnich zakupów:
Tak oto cieplutka kurteczka:
kurteczkaniebieskaky1.jpg
[/URL][/IMG]

Komplecik rzom. 62/68:
komplecik2ue1.jpg
[/URL][/IMG]
buciko - skarpeteczki :-p
papukizc2.jpg
[/URL][/IMG]
Śliniaczki:
liniaczkief5.jpg
[/URL][/IMG]

taki kupilismy fotelik :-)
a wozeczek mamy taki wybrany jest na paseczkach chodzi suuuperowo na pompowanych kolkach i ten kolor bardzo mi sie psodobal w rzeczywistosci jest ładniejszy :-D

Wiki ten kolor co ty wybrałaś tez mi się bardziej podoba niż ten czerwony :-) a fotelik też super wybraliście.
My się jeszcze nad fotelikiem zastanawiamy bo ostatnio sprzedawczyni w jednym sklepie nam zamotała w głowach. Pokazała taki fajny fotelik na dłuższe trasy dla dzidzi (a my dużo jeździmy) taki z regulowanym nachyleniem oparcia (można wybrać 3 kąty nachylenia) i jest drogi ten foteli i z wyglądu taki sobie (duży i nieporęczny) ale musimy sie porządnie zastanowić bo najważniejsze żeby dzidzia miała wygodnie.:tak:

reklama
Wiki te buciki kupiłam u mnie na takim targu za 5 zł :-) jest ich do wyboru do koloru ;-)

Do góry