reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Ale szlejecie dziewczyny, ja jeszcze mam zamiar zrobić malowanie pokoju przed wielkimi zakupami, a tu czas leci...
Wiki - super rzeczy
Sami - bardzo ładny wózek.

reklama
Dziękuje dziewczyny :-)
M_ktosia napewno jutro ci się humorek poprawi gdy zobaczysz te ślicznosci ;-)

:-D SAMI - mo to bedziemy mialy takie same wozeczki - tylko ja jestem zdecydowana na ten blekitny....:-) :-)

Sami świetny wózek.
M-ktosia zyczę poprawy humorku, na pewno bedzie lepszy gdy zobaczysz te cudnosci dla dziciaczka.
Wiki fajniutkie ubranka.

taak humorek poprawiony trallalalla, bylismy na zakupkach rozpoznawczych i tak, co prawda nic nie kupione:-D ale juz wiemy jaki chcemy wozek i lozeczko tylko jeszcze ceny porownamy w innych sklepach i kolory i drobne roznice w modelach ale generalnie to ma wygladac jak na zal obrazkach.
i jestem pod wrazeniem tych lozeczek, kurcze nie wiedzialam ze takie coda robia, wibrujace i z muzyczkami i swiatelkami. a to lozeczko to wlasnie model turystyczy, bo jak sie bedziemy przenosic za pare miechow to sobie wykombinowalismy ze takie lozeczko bedziemy mieli na wyjazdy. widzialyscie jak to sie sklada, jednym ruchem i miesci w takiej torbie jak na namiot, no zwariowalam i jutro mam lekcje francuza rano i nie moge sie nic pouczyc bo za bardzo sie podekscytowalam i wogle czadzik :laugh2:

Mktosia, no suuuuper te łóżeczka turystyczne. Ja właśnie czekam na dostawę "mojego" - ale kupiłam bez wibracji i takich tam bajerów (potrzebuję dwa łóżeczka i drugie kupię tradycyjne). Ale są na prawdę rewelacyjne - te turystyczne :tak:
No i wózeczek super - też chcę 3-kołowca (Teutonię) - a gondolkę dokupujesz?

Moje najnowsze zdobycze, trochę już większe niz na początek,ale po 2-3 miesiącach będą w sam raz:
25751390vk2.jpg

75482066zv1.jpg

1002316gk4.jpg

1002319fo3.jpg

lastrada to u ciebie tez dziewczynka, wstawiaj wstawiaj obrazeczki to moze cos podpatrze, ta sukienusia taka grandziarska, w moim stylu;-)

a wiesz dosiak gondolke jak tylko bedzie w zestawie pasujaca do tego wozka to kupie tzn nie, czekaj mam na mysli taki jakby fotelik z raczka co sie naklada na gore wozka tak ze dziecko jest twarza do ciebie w pozycji lezacej badz siedzacej i sluzy jako fotelik w samochodzie i wtedy nie trzeba nic wiecej dokupowac, jak na tym zdjeciu, to urban decour + car seat.

a wklejam wam jeszcze dziewczyny zdjecie, bo kupilam sobie, niezastapiony na bole plecow pas wspierajacy brzuch i krzyz, revelka, potem sobie zrobie w tym zdjecie brzucholka to wam tez wkleje. co prawda 90zl kosztowalo ale mysle ze na nasze cierpienia to warto wydac:nerd:

M_Ktosia tez mam podobny pas (teściowa mi kupiła) ;-) i powiem wam że nosze go juz pare dni i jest super - plecy to mnie wogóle nie bolą a przecież w sobote ponad pół dnia łaziłam po sklepach - zresztą codziennie gdzieś maszeruje i brzuszek wogóle mi nie przeszkadza :-) niewiem czy to zasługa tego pasa bo wcześniej mnie plecy tez nie bolały ale fajnie podczymuje brzuszek.
Lastrada ładniutka ta sukieneczka dla twojej dziewczynki :-) taka malutka i słodka.

reklama
Oooo, fajny ten pas - to chyba w sklepie ortopedycznym coś takiego można kupić? Mnie plecy nawalają straaasznie :-)

M-Ktosia, ale weź pod uwagę, że w foteliku samochodowym dzieciaczka za długo nie można wozić. Więc jeśli planujesz długie spacery z noworodkiem to lepiej zainwestować w gondolkę miękką (wkładaną w spacerówkę) lub twardą (zamiast spacerówki) ale ta ostatnia to najdroższa wersja. Ja raczej długo nie będę spacerować z dzieciaczkiem (prędzej wstawię łóżeczko turystyczne do ogrodu (z moskietierą)) ale jednak myślę o gondoli (fotelik będę wpinała jedynie do stelaża, gdy będę jechała na plażę).
Nad tą gondolą to myślę i myślę - najpierw chciałam taką tradycyjną ale, że dzieciaczek będzie wiosenny to myślę nad przedłużeniem siedziska w spacerówce. Nie wiem czy uda mi się tu wkleić o co chodzi.
To przedłużenie:
przed

Do góry