reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

hej kochane widze ze u was szał zakupowy pełna para u mnie narazie spokoj wynajelismy mieszkanie remontujemy sprzatamy ciagle cos i tak jakoś nie mamy czasu nawet polatać za czymś dla dzidzi bo jak nie szkoła to co innego ,, wynajelismy mieszkanie na 7 miesiecy bo potem dostaje od rodzicow mieszakanie te nasze bo buduja dom wiec mi zostawiaja te nasze mieszknako wyremontowane i wogole ze wszystkim :) wiec jest fajniutko jak narazie .. jak bede mieć nowe jakieś zakupy zwiazane z dzidzia to napewno sie pochwale a wam zycze powodzenia w zakupach :) i udanych zakupow

reklama
Lastrada dziękuje:-) . Ciuszki kupujemy w róznych miejscach tzn. ten dresik to akurat tatuś kupił w Niemczech i pare innych rzeczy też, pare ciszków kupiliśmy w sklepie Kaja na Żwirki i Wigury (niewiem czy wiesz gdzie to jest), pare w realu i w tesco. Niektóre dostaliśmy. A i jeszcze jedną koszulke kupiłam u mnie na osiedlu.

mloda_m super z tym mieszkaniem od rodzicow! tacy rodzice to skarb:-)
to bedziecie prawdziwa rodzinka w koncu razem ty, on i dzidzius i tak trzymac,
a choc rodzice to skarb to wiadomo, mieszkanie razem to osobna historia(albo histeria co u niektorych;-) , ja wytrzymalam do 25 roku zycia i starczy)

reklama
Do góry