reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
A przed chwilą znalazłam cos takiego ( nawet nie wiedział, ze sa takie foteliki) w tym momencie nie potrzebna jest waniennka. Kosztuje 16,90.

Fotelik do kapieli Foczka

powiększ

Marka: Tega
Opis rozszerzony: Zastosowanie fotelika daje dużą swobodę ruchów rąk osobie kąpiącej. Anatomiczny kształt zapewnia wygodne i bezpieczne ułożenie niemowlęcia podczas kąpieli. Długość oparcia fotelika wystarcza do ułożenia niemowlęcia przez pierwsze miesiące, aż do chwili gdy dziecko zaczyna samodzielnie siadać. Stopki-przyssawki gwarantują stabilne i bezpieczne mocowanie do dna wanienki. Fotelik do kąpieli Foczka przeznaczony jest dla dzieci od 0 do 8 miesięcy, o wadze do 8 kg i wzroście do 80 cm.
Produkt dostępny od: 2004-05-23

Jeszcze sie zastanawiam jak się ma taki laktator w praktyce biorac pod uwage jego cenę, moza ktoraś z mamuś wie? Kosztyje 19,50

Laktator ręczny 022, BabyOno
powiększ

Producent: BabyOno
Praktyczny i prosty w obsłudze. Odciągany pokarm gromadzony jest w butelce 125 ml połączonej z pompą.
Produkt wysyłamy: w ciągu 24h

moja kolezanka niestety nie mogla karmic piersia bo je coreczka po urodzeniu byla dosc dlugo w szpitalu. ale do czego zmierzam- ta kolezanka na poczatku uzywala takiego recznego laktatora. ale podobno meczyla sie przy tym bardziej niz jakby biegla maraton:) wiec zakupila sobie taki elektroniczny, ale ten to juz kosztuje troche wiecej ok 200 zl. mam nadzieje ze ja nie bede musiala zaopatrywac sie w taki zakup

reklama
ja dzisiaj dokupilam recznik z kapturkiem oraz zamowilam w internecie wanienke z dodatkami oraz lozeczko z calym wyposazeniem.
bylam dzisiaj ogladac wozki i nic mi sie nie spodobalo.
mam na oku wozek firmy TAKO za 300 e - bardzo mi sie podoba.
jak jest z matercykami do lozeczka ?
slyszalam,ze najlepsze sa kokosowe i z gryki.- dzisiaj sprzedawczyni w sklepie dzieciecym powiedziala, ze najlepiej sprzedaja sie materace piankowe a kokosowe wywoluja alergie u dzieci.teraz mam dylemat:baffled::confused:

Do góry