reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Mona świetne zakupy - ogrodniczki sa super ;-) a co laktatora to też mam problem z wyborem:confused: niewiem czy ręczny czy elektryczny:confused: ale jak zdecyduje się na ręczny to nie będe szaleć i kupować za niewiadomo ile.
Do kąpieli kupiliśmy zwykłą małą ciemnoniebieską wanienke.
Koral ja też niemam pojęcia jakie materace sa lepsze do łóżeczka, więc też czekam na wasze porady i opinie.

reklama
Z tego co ja wiem, to im twardszy materacyk tym lepszy. Ja planuje kupic taki mieszany gryka-kokos...

A piankowe sa miekkie i zapewne najlepiej sie sprzedaja dlatego, ze sa najtansze....

MONA - zakupki super :-)

A co do laktatora to tez mam problem.....ale chyba nie bede szalec i kupie taki reczny....tym bardziej ze nastawiam sie na karmienie a nie odciaganie.....:-D

Ja tez właśnie najchętniej kupiłabym ręczny - ale jaki tu wybrać :confused: to nie mam pojęcia. Też mam zamiar za często nie odciągać ale chciałabym wybrac dobry.

Mona i co mąż powiedział na złota rybkę :-D napewno przyniesie wam dużo szczęscia i to już w kwietniu ;-) :-D :laugh2:

No własnie tak też myślałam jeśli chodzi o laktator, a co do materaca to jak ja się w sklepie pytałam o materace ogólnie to wszedzie pokazywali mi od razy gryczano-kokosowe-więc coś w tym musi byc.
Mi ostatnio tez ciocia podpowiedziała, że jak będę kupowac rożek to zebym kupiła z dołem kokosowym-on jest sztywniejszy, a tym samym łatwiejszy w uzyciu (karmieniu, noszeniu) bo się nie wygina i jest stabilniejszy.

A co do złotej rybki to jak juz ja zobaczył to powiedział ooooooooooo i zrobił :szok: :-D , a za chwilę zaczął wymyslac, ze trzeba jej dokupic roslinki, piasek, no i jakies fajne kamienie by się przydały i wtedy ja zrobiłam :szok: bo chciłam miec jedna malą rybkę, która bedzie zjmowała niewiele miejsca ( bo mam ja w takiej szklanej kuli), a tu mój maż nagle całe akwarium chce założyc :laugh2: .
Kupiłam dzisiaj dwie roslinki, mam nadzieje, że go to usatysfakcjonuje:happy:

reklama
Do góry