reklama
Stjepa-fajne buty i ładny kombinezon My też w weekend wybierzemy się z Basią na zimowe zakupy, bo ciepło to już chyba nie będzie
Co do rozmiaru butów, to widzę, że Basia ma malusie nóżki;-) Zaczęłam się nas tym zastanawiać w sklepie, gdy kupowałam jej buty... Przyszła mama z dziewczynką ok 1 roku, ta dopiero uczyła się chodzić, no i kupiła jej buty rozmiar 20 A ja się zastanawiałam dla mojej 1,5 rocznej Basi nad 19, w końcu zakupiłam 20 Ale widzę, że Kubuś Anetki też ma niedużą stópcię (a on też z tych drobniejszych dzieci) więc jest ok
Co do rozmiaru butów, to widzę, że Basia ma malusie nóżki;-) Zaczęłam się nas tym zastanawiać w sklepie, gdy kupowałam jej buty... Przyszła mama z dziewczynką ok 1 roku, ta dopiero uczyła się chodzić, no i kupiła jej buty rozmiar 20 A ja się zastanawiałam dla mojej 1,5 rocznej Basi nad 19, w końcu zakupiłam 20 Ale widzę, że Kubuś Anetki też ma niedużą stópcię (a on też z tych drobniejszych dzieci) więc jest ok
sami
Fanka BB :)
kupilam dzis Nikusiowi taka czapke, bylam sama w sklepie i dopiero w domu ja przymierzylam (rozmiar 86) i powiedzcie mi szczerze czy ona nie wyglada smiesznie, bo M mowi ze zabardzo na twarzy ma Nikodemek ja, mi sie podoba jest slodka ale sie tak zastanawiam czy rzeczywiscie nie wyglada smiesznie, bo jak tak to ja oddam ;-)
szmina
mamusia Emilki i Filipka
sami M sie nie znadobrze czapeczka lerzy a przeciez ona na zime wiec z odslonietym czolem nie bedzie Nikos biegal bo kataru sie nabawinie oddawaj
aneta my tez mierzymy czesto gesto w sklepie bo co firma to inny rozmiar potrzebujemy
aneta my tez mierzymy czesto gesto w sklepie bo co firma to inny rozmiar potrzebujemy
dziewczyny pytanko
Wiadomo, trzeba zakupic kombinezon zimowy i czy patrzylysie na sklad materialu? czy poliester jest ok, bo wszystkie ktorem ogladalam sa wlasnie poliester 100%, znalazlam jakis co mial jakis procent bawelny ale i tak wiekszosc poliester.
Wiadomo, trzeba zakupic kombinezon zimowy i czy patrzylysie na sklad materialu? czy poliester jest ok, bo wszystkie ktorem ogladalam sa wlasnie poliester 100%, znalazlam jakis co mial jakis procent bawelny ale i tak wiekszosc poliester.
sami
Fanka BB :)
Niczka nie mam pojecia
Szminka dzieki ale pojdziemy dzisiaj na inny kolor zamienic bo jednak taka biala to chyba nie zabardzo praktyczna no i tak se pomyslalam ze bardziej dla dziewczynki ;-)i tak wrazie czego przymierze rozmiar mniejsza - zobaczymy
Szminka dzieki ale pojdziemy dzisiaj na inny kolor zamienic bo jednak taka biala to chyba nie zabardzo praktyczna no i tak se pomyslalam ze bardziej dla dziewczynki ;-)i tak wrazie czego przymierze rozmiar mniejsza - zobaczymy
sami jak dla mnie jest ok...i kolor tez mi sie podoba...taki jasny to bardzo meski:-)...tylko chyba troszke za duza??????????????my mielismy rok temu za duza i w tyk roku doiero jest dobra.......uszy ciagle byly na wierzchu a to utrapienie
zastanawiam sie rowniez nad kombinezonem......kolezanka mowila ze w ubieglym roku spodnie zalozyla dwa razy....a tak to dziecko smigalo w jakis jeansach na polarku....ale to chyba kiepski poysl????????????????
musimy cosik poszukac ....
zastanawiam sie rowniez nad kombinezonem......kolezanka mowila ze w ubieglym roku spodnie zalozyla dwa razy....a tak to dziecko smigalo w jakis jeansach na polarku....ale to chyba kiepski poysl????????????????
musimy cosik poszukac ....
SAMI - i jak tam czapeczka? Ja mysle ze fajna, tylko moze faktycznie powinna byc troszke mniejsza...?
NICZKO - ja tez spotkalam sie glownie z poliesterem wsrod kombinezonow, ewentualnie z nylonem....Coccodrillo np ma wszystkie z poliesteru, a od srodka bawelna - mysle ze tak jest ok
SMART - ja w zeszlym roku kupilam dla Kuby kombinezon rozm. 74......i w sumie sniegu cala zime nie bylo - mial go ubrany tylko raz , a tak chodzil w jeansach, rajstopkach i kurtce...
Ale to jeszcze nic - przymierzylismy mu ten kombinezon - i jest w sam raz
A poza tym dokonalismy dla Filipka ostatnich zakupow - jak jeszcze bylam "na chodzie" malusia czapeczka na zime, skarpetusie, reczniczki.
A pare dni temu zamowilam lezaczek i fotelik - dzis powinny dotrzec
Taki lezaczek - jest do 18 kg wiec i Kuba bedzie mogl skorzystac ;-)
http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=453915898
I taki fotelik:
http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=455983013
NICZKO - ja tez spotkalam sie glownie z poliesterem wsrod kombinezonow, ewentualnie z nylonem....Coccodrillo np ma wszystkie z poliesteru, a od srodka bawelna - mysle ze tak jest ok
SMART - ja w zeszlym roku kupilam dla Kuby kombinezon rozm. 74......i w sumie sniegu cala zime nie bylo - mial go ubrany tylko raz , a tak chodzil w jeansach, rajstopkach i kurtce...
Ale to jeszcze nic - przymierzylismy mu ten kombinezon - i jest w sam raz
A poza tym dokonalismy dla Filipka ostatnich zakupow - jak jeszcze bylam "na chodzie" malusia czapeczka na zime, skarpetusie, reczniczki.
A pare dni temu zamowilam lezaczek i fotelik - dzis powinny dotrzec
Taki lezaczek - jest do 18 kg wiec i Kuba bedzie mogl skorzystac ;-)
http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=453915898
I taki fotelik:
http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=455983013
reklama
anetko zakupy super......szczególnie leżaczek i jaka super cena...pamietam jak chcialam kupic dla Igorka to kosztowaly ponad 300pln
a kombinezonik juz wybralismy ...tylko musze skonczyc do Tchibo na targówek i odebrac
mam nadzieje ze mi go nikt nie sprzeda...bo koleżanki z pracy byly na zakupach i go upolowaly i zarezerwowaly..........jeszcze tylko kozaczki szalik i snieg moze padac
a kombinezonik juz wybralismy ...tylko musze skonczyc do Tchibo na targówek i odebrac
Podziel się: