reklama
majkam
mama Danielka i Karolinki
moj M zakupil mini morrisa na pilota....
i teraz mamy jeszcze do gadajacych i spiewajacych zabawek auto ktore jezdzi po calym mieszkaniu i miga swiatlami
ehh ci faceci
młoda_mamusia
Fanka BB :)
sliczne te wszystkie wasze ubranka . u nas Szafa kuby praiwe sie nie zamyka , ja tyle ciuichow przez rok nie mam , tyle ze teraz poproastu nic na siebie dostać nie moge wiec zadko kiedy cos kupuje niestety ..
W piatek kupilam mlodemu nowy bidon.
Wszesniej mielismy taki Canpola i nie bylam z niego zadowolona - kiepski plastik, po krotkim czasie zaczynal brzydko pachniec mimo szorowania, zle sie go mylo i przede wszystki przeciekal
Ten nowy to Tommee Tippee - ma podwoje scianki i trzyma temperature napoju, nic nie cieknie, nawet z rurki - dopiero jak sie nacisnie...
Troche sie obawialam czy Kubie bedzie sie dobrze z niego pilo, bo ta rurka jest o wiele grubsza niz w tym poprzednim.......Ale tak mu przypasowal, ze od 2 dni wypija ok. 200 ml na dzien (do tej pory 60 ml to byl wielki sukces ).
A wyglada tak:
Wszesniej mielismy taki Canpola i nie bylam z niego zadowolona - kiepski plastik, po krotkim czasie zaczynal brzydko pachniec mimo szorowania, zle sie go mylo i przede wszystki przeciekal
Ten nowy to Tommee Tippee - ma podwoje scianki i trzyma temperature napoju, nic nie cieknie, nawet z rurki - dopiero jak sie nacisnie...
Troche sie obawialam czy Kubie bedzie sie dobrze z niego pilo, bo ta rurka jest o wiele grubsza niz w tym poprzednim.......Ale tak mu przypasowal, ze od 2 dni wypija ok. 200 ml na dzien (do tej pory 60 ml to byl wielki sukces ).
A wyglada tak:
Ostatnia edycja:
młoda_mamusia
Fanka BB :)
anetko swietny kubeczek , i super ze Kuba tak duzo pije .
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
A ja kupiłam małej szlafroczek na imieniny. CO prawda, Natalka ma dopiero 27 lipca, ale nie mogłam się powstrzymać :-).
PYSIA - super......słodziutko Natalka w nim wyglada :-)
A ja wlasnie zakupilam na allegro to lozeczko o ktorym juz kiedys wspominalam...i materacyk tez.
Tak wiec w nowym mieszkanku Kuba bedzie mial juz nowe lozeczko :-)
A ja wlasnie zakupilam na allegro to lozeczko o ktorym juz kiedys wspominalam...i materacyk tez.
Tak wiec w nowym mieszkanku Kuba bedzie mial juz nowe lozeczko :-)
Ostatnia edycja:
reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
No ja wczoraj dosłownie też chciałam zamówić na allegro, tyle, że w kolorze naturalnym i co..., gościu mi napisał, że nie wysyłają łóżeczek , tylko odbiór osobisty w W-wie .
Aneta, może daj mi namiar na tego gościa, bo przecież nie pojadę do W-wy...
Aneta, może daj mi namiar na tego gościa, bo przecież nie pojadę do W-wy...
Podziel się: