reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
kasia25 u mnie tez w zasadzie rozmiarowka od 20 ale to akurat nelce pasi ... ona bardziej teraz 21 :nerd:
w azji pelno mniejszych rozmiarow :happy: moze przez internet se cos zamow
ja bym na twoim miejscu nie kupowala mniejszych drogich bo stopka Basi szybciej urosnie niz ci sie zdaje :tak:

anetka a wiec zdecydowaliscie sie na ten wozek :-) ja jeszcze nie do konca, gapie sie po ludziach bo widzialam juz sporo na miescie tych philow&tedsow.... i tak raz mi sie podoba a raz mysle ze maly...ale kogo nie zapytam (ja to wprost wale-i co zadowolona pani z tego wozka???) to zadowoleni
...wczoraj znowu widzialam z pelna zaloga, noworodek plus maluch... ale czasem kupuja tez dla jednego dziecka i jako jednoosobowy tez jest super.. takze do porodu jeszcze z kubim pojezdzisz :tak:
no i powiedz ile dalas w uk a ile w pl kosztuja??? u mnie jesli sie nie myle cena dochodzila do 6000 koron to by bylo 2100 zl
aaa juz doczytalam-1800 :nerd: no to i mnie by sie oplacalo w UKeju kupowac :-p

stjepa fajowa piaskownica i sama myslalam wlasnie o tej... i znowu te ceny.. u mnie ta sama to 400 koron czyli 140 zl czyli mniej niz alegro :szok:
ludzie pl to kraj dla bogaczy!

madzia basenik bosski, ja tez taki chce! :-)

akurat nam sie lodka dmuchana przebila, i jak dotad to w niem mala siedziala jak sie wody nalalo do srodeczka... ale zrobil sie flak i trzeba bedzie cos nowego zapodac...

u nas bardziej meblowe zakupki :tak:
w czoraj ikee zaliczylismy :-p i malutkiej kupilam taki regal bialy do ktorego sie wsola kolorowe pojemniki na zabawki... koniec z burdlem!!! w koncu bedzie segregacja zabawek
a co sie naskrecalam tych srubek.. 2 godziny ze srubokretem w reku :szok:
i krzeselko do karmienia to najtansze biale co pewnie widzialyscie, jak dla mnie wystarczy... mala zadowolona i te ceny- 99 koron to niecale 35 zl :tak:
to pierwsze wysokie krzeselko w zyciu neloslawy,,, niezle dlugo wytrzymala :nerd:

poza tym rzeczy do domu... anie przepraszam.. taki stopien co pod umywalke aby mala dosiegala jak raczki myjemy.. jakies pierdulki typu pojemniki do zamrazania malusich obiadkow....

Ktosiu-w końcu kupiłam te sandałki za 139 zł w Zdrowej Stópce;-) Te były najmniejsze, a i tak Basia ma dosyć duży zapas, a to przecież 19:szok: Coś małą stópcię ma moja córeczka:confused:

STJEPA - fajowa piaskownica, super ze ma te laweczki po bokach :tak:
MADZIALLENKO - basenik po prostu czadowy :-)
SZMINKA - sandalki sliczne :-)

KTOSIA - ostatecznie po przewalutowaniu na karcie kredytowe wyszlo 1870 zl - wiec i tak niezle.....Ja przejrzalam w UK wiele sklepow i zdaje sie ze znalazlam najtanszy :-p (jesli chodzi o kupno razem z tymi dodatkami)....wiec jakby co polecam ;-)
MADZIALLENKO - ja droge tego wozka sledze na stronie internetowej.......wczoraj przed 20 byl juz w Polsce (tylko nie wiem dokladnie w ktorym miejscu)......wiec mam nadzieje ze niebawem go dostaniemy :tak::-)

Ostatnia edycja:
Anetka to super!!! :-)
Madziallenka superowy ten basenik sama bym do niego wskoczyla :tak::-)
Moi rodzice wczoraj mi powiedzieli ze kupili Nikodemkowi tez basenik taki malutki na balkon i jak przyjedziemy to bedzie sobie Niki siedzial i dupcie moczyl :-)

Fotki beda, ale pozniej.....nasz aparat zepsuty, ale namowilam M zeby z pracy przyniosl :-p A co ma lezec takie nieuzyteczny :-D

Wozio zlozylam......pare rzeczy mi sie nie podoba: niewygodny hamulec i dziwna budka....ale da sie przyzyc.....W koncu tu o funkcjonalnosc chodzi......
Poki co urzekly mnie jego rozmiary.....jest takio zgrabniutki, wąski, po zlozeniu o wiele mniejszy od naszego obecnego (w zasadzie poprzedniego :-p).

Kuba namietnie jezdzi nim po calym mieszkaniu.....wlazi i wylazi z niego.....staje na siedzisku - i o dziwo mimo ze trojkolowy tojest bardzo stabilny.....mlody skacze a ten sie nie wywraca :tak:

reklama
no to fajnie ze jestes zadowolona i kubus tez z nowego wozu :tak::-) masz racje tamten nasz to straszna kolumbryna ;-)
A nam sie tez aparat zepsul :wściekła/y:

Do góry