reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

A ja mam pytanie odnośnie baseników. Otóż, chciałam małej kupić taki duży, ale pomyslałam, że przyjdzie jeszcze czas. Już miałam kupić ta żabę, co ma Kubuś Anetkowy, bo mi się strasznie spodobał :-D:tak:, ale znalazłam to:
BASEN Wieloryb z Fontanną 208x163x99 DOBRA CENA ! (378805015) - Aukcje internetowe Allegro
Doradźcie, co kupić :baffled::confused:. Ten basenik wieloryb kosztuje 49zł, jest sporo większy, zresztą, zobaczcie same. Ja się skłaniam ku wielorybowi, pomimo, że od 3 lat, ale wody mogę nalać, ile ja chcę, zresztą, będę i tak cały czas przy Naci, a spokojnie potem w niego wejdą 2 dzieciaczki :-D:laugh2::-p.

reklama
anet... kuba sie prezentuje rewelacyjnie w nowym wozku:tak: ja tez juz chce!!!;-)
i basenik swietny ze od slonca mozna chronic :-)

pysiu nie wiem co ci radzic...wszystkie baseniki sa super fajne

moj m mega sknerus i wypersfadowal mi basenik bezczelnie za co go znienawidzilam momentalnie.... kupilismy ludke pontonowa zeby bylo przydatne na jeziorze..... i do tego wody nalewamy zeby mala sie w ogrodku pluskala

STJEPA - fajne te jeansiki - i faktycznie okazja.......:-)
PYSIA - widzialam ze jednak na wielorybka sie zdecydowalas - superowy :tak:

Ostatnia edycja:
madziallenko - powiedz kochana jak się spisuje zielony wozeczek Natalki...przymierzam się do czegoś malego i się właśnie nad nim zastanawiam- jakiej wielkości jest jak się złoży, czy łątwo to się robi , czy wygodny i jak się prowadzi?

Haniu z wózeczka jesteśmy :-) baaaaaardzo zadowoleni, łatwo się składa i jest malutki i leciutki, łatwo się też rozkłada jedną ręką, jak na wózek z małymi kółeczkami jest bardzo dobrze zamortyzowany i wogóle go nie słychać jak się prowadzi...
Kolorki w rzeczywistości są fajniejsze niż na zdjęciach, widziałam też na żywo niebieski - bardzo ładny! No i ta torba na wózek, porządna folia i osłonka na nóżki w zestawie za taką cenę..!!! Polecam! Mała spokojnieśpi sobie w nim jak jesteśmy gdzieś na zewnątrz i nie narzeka...
Bierz się nie zastanawiaj! :tak: Teraz chyba jakiś tańszy nawet jest...
A jaki kolorek Cię interesuje?

madzia - dizęki za info--- chcialabym tez chyba zielony---a te tansze to niby na tych samych materialach ale inna firma... a chcialabym bo wkurza mnie ten moj cięzki i duzo miejsca zajmuje a właśnie cos malego bym chciala-- no to chyba se zamowie:tak:

No i oto zakupy :-D:
2r635m8.jpg

2po8pqa.jpg

reklama
PYSIA - sliczne ciuszki :-):tak:

A my w sumie tez co chwila cos kupujemy....tyle juz tego ze szok.....Jesli urodzi sie drugi chlopak to tez bedzie niezle zaopatrzony, bo to wszystko przeciez zostanie :-p

Do góry