reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Anetko-teraz przy tych kursach walut dużo rzeczy opłaca się kupić za granicą, bo okazuje się, że po przeliczeniu wychodzą dużo taniej:tak: My też się zastanawialiśmy nad fotelikami na rower i na ebayu są dużo tańsze niż u nas na Allegro:szok: A wózek wygląda super-ciekawe jak się będzie prowadził;-)

reklama
No super ten wozeczek Anetka :-) i fajna cena nie powem :tak:

My kupilsmy dzisiaj fajne sandalki bo tamte to byly takie zwykle nie do biegania bo takie szytwne kupione na szybko a te sa ladniutkie i fajniutkie :-)
ale zaluje ze nie kupilsmy jednak rozmmiaru wiekszego bo chyba krotko w nich polata.
Powiedzcie mi jak wasze dzieciaczki maja sandalki to maja duzo miejsca z przodu za paluszkami :confused: czy tylko troche bo w tych sandalkach niki ma moze pol centymetra tylko wolnego miejsca.

SAMI - Kuba ma z przodu w sandalkach jakis 1 cm luzu - tak mi sie wydaje :tak:

A cena wozka....i tak musialam sie na poczatku naprodukowac zeby M przekonac :-pBo on ponad 2 razy drozszy niz ten co mamy teraz......ale drozszy 2 razy zamiast 3 razy to duza okazja ;-)
Ogolnie to jestem tak podjarana, nie moge sie juz doczekac kiedy przysla nasz nowy pojazd :-D :-D :-D
KASIA - ja w kwestii tego wozka tez liczylam na ebay - ale znalazlam w normalnym sklepie w UK jeszcze troszke taniej :-D

Anetka dzieki za odpow. :-)
ale ten nowy wozek pisalas ze 800zl was kosztowal a ten nasz (bo mamy takie same baby atlantic) kosztowlay 890 jakos czyli ten nowy tanczy przeca ;-)chybaze cos mi sie pomylilo i zle przeczytalam

Anetka achaaaaaaaaaa :-D zas cos mi sie w glowce pomieszalo ;-):-D to i tak super ze o 800 zl taniej!!!! duzo kasy zaoszczedzone napewno na co innego sie przyda :tak:
Stejpa super piaskownica!!! :-)oj to Ewcia bedzie szalala :-D

stjepia super piaskownica tez bedzie trzeba tu do moich rodzicow jaka sprawic ale myslalam o takiej plastikowej co sie ja zamyka

anetka fajowy woziu i super ze o tyle taniej ,

a co do wozkow moj nasz wyniozl 2000 zl razem z fotelikiem i powiem wam ze zaluje bo tyle kasy dalalm a material ciulowy jak sie okazalo i wogole cos z hamulcem nawala nie jestem zadowolona , a firma to implast

aneta no fajna bryka:tak:ciekaw czy Kubkowi sie spodoba bo malusiej dzidzi to bedzie narazie obojetne:tak:oooo ucho mi sie zatkalo:szok:myt tez zamawialismy wozek z wloch (tak to sie pisze:confused:)bo o 150 yro byl tanszy niz w hitlerowie:tak:
stjepa to sie Ewkoludek ucieszy:tak:
mloda mamusiu te plastikowe piaskownice troche liche:tak:jak mocniej slonce przygrzeje to plastik sie odksztalca:tak:chyba ze sie wybuli solidna kaske na lepsza jakosciowo:tak:my mamy taka tansza ale jak narazie ok:-D

a to nasze sandalki acha sami i tez Emilcia dlugo w nich nie pochodzi:no:tzn tylko tegoroczne lato:tak:

Załączniki

• sandalki (Medium).JPG
    sandalki (Medium).JPG
    45 KB · Wyświetleń: 36
reklama
:-DAnetko to zaoszczędziliście duuużo - opłacało się, a za ile planowana dostawa?

Szminko fajniutkie sandałki, ale chyba trzeba by kupić ze dwa nr za duże żeby były na dwa sezony...;-):rofl2: Tak jeszcze z 13 lat będą nowe butki co sezon...:szok:
A moja mała ma już więcej par niż ja!!!:szok::szok::szok::szok:

Stjepa pisakownica pomysłowa i fajna, ławeczki zawsze się przydadzą!!!:tak:

A my małej kupiliśmy basenik na dzień dziecka - ale mieliśmy zabawę wszyscy, a mała aż piszczała z radości!
Zobacz załącznik 80671
Polecam, w selgrosie za 85 pln!!!

Do góry