reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
kasia25 slodkie buciczki tylko faktycznie tak jak mowilas bardziej do chodzenia po domciu,takie paputki co?a zreszta co to za roznica jak mokro nie bedzie to i na dwor dobre:tak:

haj haj kobietki.....buciki slodziutkie:tak::tak::-)a my jeszcze nie mamy..nawet jak ostatnio bylismy w markecie i nie w kombinezonie ti Igor mial do spodenek skarpetki cieplejsze i jakos tak glupio wygladal.....ale on jeszce nie chodzi ....wiec pierwsze chcialm zakupic mokasynki na wiosne......a Wasze malenstwa raczkuja w kapciach po domku czy w skarpetkach???????????

KASIA - butki fajniutkie :tak: A jaki to rozmiar? Nasze sa za duze - ale niewiele...Mamy 19.
SMARCIK - Kubalątko w skarpetkach po domku. A wiesz...przedtem mielismy takie miekkie butki....fajnie wyglada i cieplej w stopcie niz w skarpetkach, no i sa tanie :tak:

No śliczne te buciczki, maluchy pewnie zadowolone - w takim buciku stabilniej chyba... My po domciu w rajsopkach biegamy... Bez kapciochów...:laugh2:

Anetka-rozmiar 18, ale i tak są trochę za duże...:-)
Smart-zazwyczaj w skarpetkach po domu śmiga:tak: Ma też takie miękkie kapcie (w HM kupiłam), ale widzę, że jakoś tak dziwnie nóżki w nich stawia, więc ostatnio ich nie zadkładam:baffled:
Szminka-masz rację, bo to niby takie kapcie, ale mają grubą podeszwę, więc jak sucho to można i na dwór:-p Ile zresztą ona na tej ziemi postoi?:happy:

Dziewczynki a te 18, 19 to w cm??:zawstydzona/y:Czy jak? Bo to duże się wydaje... Ja małej zakładałam jeszcze do niedawno taki pumki, bo dostała kiedyś od crzestnego i to były 11.:baffled:

MADZIALLENKO - nie mam pojecia skad ta numeracja :nerd:
Ja kupowalam w Bartku i to jest tam najmniejszy nr ten 19.....jak zmeirzylam butek w srodku to ma jakies 12 cm :tak:

reklama
no właśnie też nie wiem. Cchciałam kupić Naci buciki, a właściwie kapciuszki, bo tak w skarpetkach dziwnie do sukienki np. A czy nasze rozmiarówki np. 39 (ja mam) to też w cm??? Muszę sprawdzić, bo jak tak, to chyba te dzieciaków też by musiały być. Ale mi się jakoś nie wydaje, by nasze maluchy miały stópcie np. długości 18cm :sorry2::blink::-p. Ale zobaczę.
Dziewczyny, buciki cudowne.:-D:tak:

Do góry