reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
kasia25 slodkie buciczki tylko faktycznie tak jak mowilas bardziej do chodzenia po domciu,takie paputki co?a zreszta co to za roznica jak mokro nie bedzie to i na dwor dobre
haj haj kobietki.....buciki slodziutkie:-)a my jeszcze nie mamy..nawet jak ostatnio bylismy w markecie i nie w kombinezonie ti Igor mial do spodenek skarpetki cieplejsze i jakos tak glupio wygladal.....ale on jeszce nie chodzi ....wiec pierwsze chcialm zakupic mokasynki na wiosne......a Wasze malenstwa raczkuja w kapciach po domku czy w skarpetkach???????????
KASIA - butki fajniutkie A jaki to rozmiar? Nasze sa za duze - ale niewiele...Mamy 19.
SMARCIK - Kubalątko w skarpetkach po domku. A wiesz...przedtem mielismy takie miekkie butki....fajnie wyglada i cieplej w stopcie niz w skarpetkach, no i sa tanie
SMARCIK - Kubalątko w skarpetkach po domku. A wiesz...przedtem mielismy takie miekkie butki....fajnie wyglada i cieplej w stopcie niz w skarpetkach, no i sa tanie
Madziallenka
Optymistyczna
No śliczne te buciczki, maluchy pewnie zadowolone - w takim buciku stabilniej chyba... My po domciu w rajsopkach biegamy... Bez kapciochów...
Anetka-rozmiar 18, ale i tak są trochę za duże...:-)
Smart-zazwyczaj w skarpetkach po domu śmiga Ma też takie miękkie kapcie (w HM kupiłam), ale widzę, że jakoś tak dziwnie nóżki w nich stawia, więc ostatnio ich nie zadkładam
Szminka-masz rację, bo to niby takie kapcie, ale mają grubą podeszwę, więc jak sucho to można i na dwór Ile zresztą ona na tej ziemi postoi?
Smart-zazwyczaj w skarpetkach po domu śmiga Ma też takie miękkie kapcie (w HM kupiłam), ale widzę, że jakoś tak dziwnie nóżki w nich stawia, więc ostatnio ich nie zadkładam
Szminka-masz rację, bo to niby takie kapcie, ale mają grubą podeszwę, więc jak sucho to można i na dwór Ile zresztą ona na tej ziemi postoi?
Madziallenka
Optymistyczna
Dziewczynki a te 18, 19 to w cm??Czy jak? Bo to duże się wydaje... Ja małej zakładałam jeszcze do niedawno taki pumki, bo dostała kiedyś od crzestnego i to były 11.
reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
no właśnie też nie wiem. Cchciałam kupić Naci buciki, a właściwie kapciuszki, bo tak w skarpetkach dziwnie do sukienki np. A czy nasze rozmiarówki np. 39 (ja mam) to też w cm??? Muszę sprawdzić, bo jak tak, to chyba te dzieciaków też by musiały być. Ale mi się jakoś nie wydaje, by nasze maluchy miały stópcie np. długości 18cm . Ale zobaczę.
Dziewczyny, buciki cudowne.
Dziewczyny, buciki cudowne.
Podziel się: