reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Aaaaa doggi!!!!!!!!
Nie takiej odpowiedzi sie spodziewalam!!!!
Nasza pralka nadaje sie na zlom niestety
A lazienka za mala by miec osobno jedno i drugie
I co ja teraz poczne?!

reklama
aqulqa, słyszałam podobną opinię jak Doggi. ja mam małą łazienkę, dlatego moja suszarka stoi w kuchni :-p. a jak masz pralke 60 cm, to suszarke spokojnie można nałożyć na pralkę. tylko wiadomo, że to koszt około 3tys. jak nic.

Doggi jasne ze tak
Tym bardziej ze gdybysmy np na raty brali to glupio by bylo splacac zepsuty sprzet ;-)

Np moja tesciowa wziela tabletu na raty
Ostatnio odkurzala a tzblet sie ladowal, pociagnela za kanel i bach
Tablet spadl i wyswietlacz popekal
Na szczescie dziala wszystko itp, krecha niewielka ale samo to ze ja ze 2miechy, do splacania w cholere czasu a tablet zepsuty

ja słyszałam i czytałam takie same opinie o pralko-suszarkach jak Doggi
my też mamy małą łazienkę i u nas stoi jedno na drugim,zresztą suszarka może stać gdzie kolwiek byle gniazdko było,ale wiadomo,że koszty podwójne przy zakupie 2 sprzętów :sorry:

Agulqapo pierwsze pralko szuszarka zużywa ponad 100l wody na cykl dla mnie to masakryczne ilości, szczególnie jak musisz płacić za ścieki w bloku itd. Też p[przymierzałam się do zakupu 2w1 a w końcu stanęło na tym, że kupuję odzielnie i gdzieś w kuchni będe upychać :)

reklama
Zelka ja w ogole za wode place :p
A sama pralka ile zuzywa?
Sorki ale ja nie mam pojecia :-D
No i nam zdecydowanie mala pralka wystarczy i nieduza suszarka
Wole wstawic dwa prania niz zbierac tygodniami wklad do wieeeelkiego bebna

Do góry