reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

W sumie macie rację, zawsze wtedy takie większe dziecko lepiej przyswoi przyjście na świat małego "rywala" :-)
Dobrze, że ja nie mam takiego problemu… chociaż gdyby się tak zastanowić, to mój A jest trochę jak dziecko. Jak zobaczył kocyk minky który wczoraj do mnie dotarł, to stwierdził, że on pod nim się nie zmieści i że dziwny taki kocyk i że dlaczego jemu nic nie kupiłam :-D Matko boska.. mężczyźni.

reklama
Doggi pistolet to wbrew moim przekonaniom ;)

Szprajt zapraszamy do nas mamy chyba prawie wszystko z Tomka :p

Nie wiem co kupic. Tymko ma sie zastanowić i przez pępek powiedziec kAlutce ;)

Sprite ja mam w planie coś kupić dla starszaka i dać jak wrócę że szpitala :-) ale jeszcze nie wiem co.
Bada to dobrze, że jak przychodzili goście to z prezentem i dla starszych..ja dam do zrozumienia żeby przynajmniej głupiego lizaka przynieśli :-D
Kasiek ja właśnie tak chce zrobić, że dzidzius przyniesie coś dka starszego brata ;-)
Dziewczyny wózki super :-)
Ja mam mojego starego x landera xa w kolorze Europa z którego byłam zadowolona plus starszy model Brio który jest genialny! Ma świetną amortyzację i wręcz płynie się tym wózkiem. .i coś czuję że jego głównie będę używać mimo sporych gabarytów. Poza tym gondola w nim ma wygodniejsze uchwyty do przenoszenia.
Mi wciąż zostały tylko tetry do kupienia tak to reszta jest

Dziewczyny ktore macie juz suszarke lub planujecie kupic
Ktoras z Was kupila lub planuje pralko-suszarke czy kazda tylko osobno suszarke?
Po nowym roku chcemy kupic z ł
Ale wlasnie pralko suszarke i nie mam pojecia jaka, za ile i na co zwracac uwage

reklama
Pralko suszarkę nigdy!!!! To bieda niestety! Po pierwsze opinie w necie mówią same za siebie i poza tym gadałam z majstrem od pralek z serwisu Whirlpool i tez mówi ze szkoda siana bo efekt tragiczny i awaryjne sa

Do góry