reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Żelka zajebiaszczy!!!!!!!!!!! Na prawde extra się prezentuje, kolorowe dodatki do tego i bedzie rewela. Podoba mi sie ten wzór zygzaka :)
Syn jest fanem zygzaka makłina, musiał jakoś przetrawić, że dzidziuś nie będzie się nazywał Złomek :rofl2::-D:-D:-D, to chociaż wóz w zygzaki ma (chociaż już mnie uświadomił, że to nie są prawdziwe zygzaki :-D).
Rozglądam się za róznymi dodatkami do wózka, widziałam osłonkę na pałąk z kolorowymi metkami, i osłonke na rączke city grip + jakiś śpiwór/kocyk i nie będzie smutno ;-) mam nadzieje :-D

Zelka super
Mi jedynie w tych wozkach nie pasi ze ta gondola jakos tak nisko jest
Widzialam raz w torunia murzyna z takim wozkiem
Koles mial chyba z 2,5m a ten wozio tak niziutko:p

A dzieki dziewczyny dzieki ;)

Jezyk na teren mam wymienne kola, ala pompowane, dużo wieksze. Minusy takie ze nie są skrętne i wózek ze 2 kg ciezszy odrazu. Ale w góry można jechać, czy do lasu czy gdzieś : d

Agulga hahha. Ja mam 170 cm wzrostu i gondole prawie w kolanach. Tego Mudzina nie moge sobie wyobrazic :D na szczescie gondola duza jest, a od czerwca i tak przesiadka na spacerowke ;)

Szczerze wizualnie buga mi tak srednio odpowiada, do tego czarnego tez nie jestem przekonana, ale jego waga i funkcjonalności rekompensują wszystko (chyba) bo to tez wyjdzie w uzytkowaniu :D

Szprajt czekamy na foty :D

och Żelka, no cudo!!! dla mnie super, ekstra i w ogóle. zresztą Ty wiesz :tak::tak::tak::tak::tak:
a wybór tego koloru idealny. ten z różową budką może się schować :tak::tak::tak:

no to mój. zdjęcie na szybko. bez spacerówki, bo nie składałam. z foliami, bo nie miałam siły go obierać z wszystkich pianek, tekturek itp. ;-)
WP_20141216_004.jpg

mam dokupiona przedłużaną budkę, ale nie montowałam ;-)

Załączniki

• WP_20141216_004.jpg
    WP_20141216_004.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Szprajt ten kolor to Papuga? Świetny!!! Przedłużana buda to po podstawa ;). Mi sie w Joolzach podoba ten kosmiczny ksztalt stelaża i chyba to są dosc wysokie wozki, prawda? ;) no i skorzane wykonczenia ... miodzio :)))))

Do góry