reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Dziewczyny,super zakupy.ja trochę szaleję z zakupami,nakupowałam dziewczynom ubrań z wyprzedaży w c&a,Jahodzie już na 68 a Ninie na 104.fajne ceny mają.w rosmanie też są chusteczki zcpudełkiem te różowe.

reklama
Mąż kupił wczoraj kosmetyki dla małego Linomag żel do kąpieli oraz olejek do kąpieli. Mam nadzieję, że sprawdzą się.

A ja dostałam kosmetyczkę do szpitala z kosmetykami Fa i jeszcze coś lepszego- odkurzacz podłogo-woręczny akumulatorowy. Nie muszę schylać się żeby pozbierać okruszki czy piasek z butów. Przejeżdżam i spokój.

Sprite zaj.ebisty ten wózek. Bardzo mi się podoba. Mój T dziś chyba chciał odkupić winy i zobaczcie co zrobił i kupił

Załączniki

• 1418755410990.jpg
    1418755410990.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 53
  • 1418755418797.jpg
    1418755418797.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 54
  • 1418755434671.jpg
    1418755434671.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 51
Dagi- czyli wszystko już czeka na corcie :)

Sprite- wózek bomba!

U nas podszykowane. Jak pójdę rodzic to mąż rozlozy łóżeczko i całą resztę a my spokojnie wrovimy na gotowe :D

Jezyk u mnie podobnie. Jakoś przy pierwszej ciąży miałam wszystko przygotowane na 100% a teraz niby przygotowane, ale tak nie do końca;-)

No ja mam gotowe, ale pościel i tak schowałam przed chwila do worków próżniowych. Nie jest aż tak bardzo potrzebna. Poduszki i tak na początku nie będę używała a zamiast kolderki mama mi kupiła śpiworek i jeszcze mam na prawdę gruby kocyk.

reklama
Do góry