reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Megami jak to dobrze sobie cos przypomniec!;-)
Ja dzis bylamw lumpie obok gina
Super kombinezonik na 68 za 23zl byl.
Kg za 60zl wiec drogo.
Podjade w pt lub sb i zobacze.
Jak bedzie to kupie ;-)
Ja dzis bylamw lumpie obok gina
Super kombinezonik na 68 za 23zl byl.
Kg za 60zl wiec drogo.
Podjade w pt lub sb i zobacze.
Jak bedzie to kupie ;-)
kasiekz
Zazdroszcze doggi bo ja w lesie i to ciemnym. Musze sie ogarnąc!
Witajcie jestem październikową mamuśką z zeszłego roku. Sprzedaję ubranka po córeczce, jednak sporo w naszej garderobie było ciuszków unisex. Jeśli jeszcze czegoś Wam brakuje - rozejrzyjcie się, może coś wpadnie Wam w oko
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3044932
np.
A i mam również do sprzedania wiaderko Tummy Tub - rewelacja, jeszcze teraz moja córa się w nim mieści Idealne na wyjazdy. Łatwiej zabrać i w ogóle och i ach. Serio! Córa je uwielbiała. Poczytajcie o nim, pooglądajcie filmiki Nie wystawiam na allegro bo nastawiam się na odbiór osobisty - Warszawa.
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3044932
np.
A i mam również do sprzedania wiaderko Tummy Tub - rewelacja, jeszcze teraz moja córa się w nim mieści Idealne na wyjazdy. Łatwiej zabrać i w ogóle och i ach. Serio! Córa je uwielbiała. Poczytajcie o nim, pooglądajcie filmiki Nie wystawiam na allegro bo nastawiam się na odbiór osobisty - Warszawa.
bada m.
2 szt milutkich kocyków z kapturkiem (4799391067) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. używane otulacze za fajną cenę :-)
Wow... jeszcze tak długo nie nadrabiałam tego wątku ))
Mommy widzisz, ja mam łóżeczko 120x60 a ochraniacze wraz z pościelą i prześcieradłami na 140x70 )) Ja kupiłam amerykańskie wielkie komplety po 70 zł. Do jednego to mam nawet organizer na pieluchu. Wszystko jest do kompletu wraz z falbankami ozdobnymi. Musisz poszukać.
Co do koszul to również nie polecam tych tanich. W szpitalu się w nich upociłam. Nie będę jednak kupować nowych bo używałam icj tylko w szpitalu bo koszul nie lubię. Poszukam do domu jakiejś piżamy do karmienia.
Co do laktatorów to ja mam ręczny z Tommee Tippee i był w porządku.
Mleko na początku używałam Nan a później było podejrzenie skazy białkowe i dostawałam na receptę Bebilon Pepti, który wychodził za grosze
Bada ja też używałam płaskiej poduszeczki od początku bo jakoś brakowało mi czegoś w łóżeczku ))
Mommy widzisz, ja mam łóżeczko 120x60 a ochraniacze wraz z pościelą i prześcieradłami na 140x70 )) Ja kupiłam amerykańskie wielkie komplety po 70 zł. Do jednego to mam nawet organizer na pieluchu. Wszystko jest do kompletu wraz z falbankami ozdobnymi. Musisz poszukać.
Co do koszul to również nie polecam tych tanich. W szpitalu się w nich upociłam. Nie będę jednak kupować nowych bo używałam icj tylko w szpitalu bo koszul nie lubię. Poszukam do domu jakiejś piżamy do karmienia.
Co do laktatorów to ja mam ręczny z Tommee Tippee i był w porządku.
Mleko na początku używałam Nan a później było podejrzenie skazy białkowe i dostawałam na receptę Bebilon Pepti, który wychodził za grosze
Bada ja też używałam płaskiej poduszeczki od początku bo jakoś brakowało mi czegoś w łóżeczku ))
reklama
bada m.
licytuj kochana,dla Was wstawiłam,bo znalazłam ;-)