reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

ja młodemu kupuję babydreama pod prysznic i faktycznie bardzo fajny kosmetyk :tak:

Doggi, miałam pokrowiec, ale rozmiar mniejszy niż przewijak, dlatego był naciągnięty i prościutki, jeżeli o to chcesz zapytać ;-)

reklama
Megami jak to dobrze sobie cos przypomniec!;-)

Ja dzis bylamw lumpie obok gina
Super kombinezonik na 68 za 23zl byl.
Kg za 60zl wiec drogo.
Podjade w pt lub sb i zobacze.
Jak bedzie to kupie ;-)

Witajcie jestem październikową mamuśką z zeszłego roku. Sprzedaję ubranka po córeczce, jednak sporo w naszej garderobie było ciuszków unisex. Jeśli jeszcze czegoś Wam brakuje - rozejrzyjcie się, może coś wpadnie Wam w oko :)
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3044932

np.

A i mam również do sprzedania wiaderko Tummy Tub - rewelacja, jeszcze teraz moja córa się w nim mieści :) Idealne na wyjazdy. Łatwiej zabrać i w ogóle och i ach. Serio! Córa je uwielbiała. Poczytajcie o nim, pooglądajcie filmiki :) Nie wystawiam na allegro bo nastawiam się na odbiór osobisty - Warszawa.

Wow... jeszcze tak długo nie nadrabiałam tego wątku :)))

Mommy widzisz, ja mam łóżeczko 120x60 a ochraniacze wraz z pościelą i prześcieradłami na 140x70 :))) Ja kupiłam amerykańskie wielkie komplety po 70 zł. Do jednego to mam nawet organizer na pieluchu. Wszystko jest do kompletu wraz z falbankami ozdobnymi. Musisz poszukać.

Co do koszul to również nie polecam tych tanich. W szpitalu się w nich upociłam. Nie będę jednak kupować nowych bo używałam icj tylko w szpitalu bo koszul nie lubię. Poszukam do domu jakiejś piżamy do karmienia.

Co do laktatorów to ja mam ręczny z Tommee Tippee i był w porządku.
Mleko na początku używałam Nan a później było podejrzenie skazy białkowe i dostawałam na receptę Bebilon Pepti, który wychodził za grosze :)

Bada ja też używałam płaskiej poduszeczki od początku bo jakoś brakowało mi czegoś w łóżeczku :)))

reklama
Do góry