Nulini - nie stresuj się wagą a pomyśl jakie niektóre z nas mają wielkie brzuchy, skóra się naciągnie i nie chce sobie wrócić do stanu przed,,, Ty masz malutki więc spoko, pobiegasz przy dwójce dzieci to szybko wejdziesz w stare dzinsy.
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Bada ja wlasmie tak planuje zrobic. Ciuszki dla malwgo jakies wziac i Ł przywiezie tylko kombinezon co naszykowany juz dawno bedzie
A dla siebie to naszykuje raz dwa, leginsy, jakas bluzka i kurtka. Nie widze problemu ;-)
A ktos uzywal emolientow firmy mimi?
A dla siebie to naszykuje raz dwa, leginsy, jakas bluzka i kurtka. Nie widze problemu ;-)
A ktos uzywal emolientow firmy mimi?
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Ja oczywiście ciuszki na wyjście przygotuję i będą czekać w nosidełku
Dzięki za przypomnienie o Sroka o.... Miałam niezły mętlik, muszę sobie na kartce zapisać te polecane rzeczy
Dzięki za przypomnienie o Sroka o.... Miałam niezły mętlik, muszę sobie na kartce zapisać te polecane rzeczy
Ja wracałam w tym w czym przyjechałam i to były rzeczy nie ciążowe bo z Olą w ciąży nie miałam żadnych ciuchów dla ciężarnych, sukienki i leginsy tylko nosiłam i na porodowke jechałam w spódnicy i bluzce na naramkach (był czerwiec i meeeega upały akurat)
femme fatal
Mama Ninki :)
tak sobie przejrzałam tego bloga sroki i jestem w ciężkim szoku ...
femme fatal
Mama Ninki :)
Że Nivea przykładowo jest tak nie fajna już nie mówiąc o Johnson's baby :O...
O Johnson's już dawno słyszałam, że tak naprawdę wcale się dla dzieci nie nadaje, ale Nivea też mnie bardzo zaskoczyła.
Ogólnie okazuje się, że wiele tych tanich kosmetyków jest o wiele lepsza niż te drogie.
Chociażby właśnie ten Babydream z Rossmana.
Kiedyś w ogóle nawet na to nie.patrzyłam, bo myślałem, że to jakiś badziew, a po przeczytaniu tego bloga okazało się, że jest bardzo dobry.
W ogóle u Sroki lubię to, że babka faktycznie zna się na tych wszystkich składach itp, a nie jest to blog typu "nie polecam kosmetyków x, bo uczuliły moje dziecko albo brzydko pachną"
Ogólnie okazuje się, że wiele tych tanich kosmetyków jest o wiele lepsza niż te drogie.
Chociażby właśnie ten Babydream z Rossmana.
Kiedyś w ogóle nawet na to nie.patrzyłam, bo myślałem, że to jakiś badziew, a po przeczytaniu tego bloga okazało się, że jest bardzo dobry.
W ogóle u Sroki lubię to, że babka faktycznie zna się na tych wszystkich składach itp, a nie jest to blog typu "nie polecam kosmetyków x, bo uczuliły moje dziecko albo brzydko pachną"
reklama