reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja już zakupiłam dwa emolienty, jeden w aptece - małą buteleczkę na próbę, a później była promocja w Super pharm, to kupiłam jeszcze dużą butelkę. Przekonało mnie to, że po kąpieli w emolientach nie trzeba już dodatkowych kosmetyków używać. A jak będzie, to się okaże.

reklama
Ok dziewczyny, ja już prawie gotowa do przywitania malucha.

Właśnie przyszedł półko przewijak. Skrecilam, położyłam przewijak na niego i stoi i wietrzy się w oczekiwaniu na bąbla ;)

Sprite ty miałaś pokrowiec na przewijak?

Agulqa_b no to ja ta drobice na bieżąco kupowałam po troszku i tak mam komplet, no poza wózkiem :p

Ale jestem z siebie dumna zawołała dziś T do pokoju stacha jak juz Skrecilam przewijak i mówię "patrz!" i T patrzy, rozgląda się i mówi "kiedy ty to wszystko zrobiłaś, kupiłaś, ulozylas?" a ja mówię że przecież mówiłam mu ze po mału dziubie i tak prawie już pokój gotowy :D a T "jestem pod ogromnym wrażeniem jak to super wyszło, moja dzielna ślicznoto" :D hihihi radość mam ze docenił mój wysiłek :)

Dziewczyny od jutra w Selgrosie będą pampersy newborn 1 za niecałe 18 zł za 43 sztuki. Chyba dobra cena? Jak ktoś ma blisko to idziemy na zakupy :D

reklama
Zapomniałam, że mam śpiworek do fotelika, mały, ale dla niemowlaka do wózka też się nada, więc kolejny zakup mniej :-)

Do góry