reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja jutro fryzjer i farbowanie :-) choć właśnie w obecnym stanie nic nie pomaga :no: ani włosom ani cerze; co do prostowania, to zazwyczaj wystarczyło przeciągnąć kilka razy prostownicą po włosach i spokój do następnego mycia :tak:a teraz nawet staranne rozdzielanie na pasma nie pomaga - puszą się jak moherowy sweterek :baffled:

reklama
Ja mam swoje na szczęście proste i nie prostuje no to strasznie niszczy zresztą ja za leniwa na to jestem :p

Sprite ja też strasznie w tej ciąży wyglądam patrzeć na siebie nie mogę :-/

Ech... Ja mam włosy proste jak druty, do tego cholernie niepodatne, kilka godzin na wałkach, tony lakieru, żeby mieć loki na ślubie, a już po obiedzie wisiały proste strąki...

kasialka, to korzystaj z przyjemności dziś :). z moja fryzjerką na farbowanie to się mogę umówić na godz. 12 najpóźniej, a ja do 16 pracuje, dlatego mam z tym taki problem. niby tyle salonów fryzjerskich, ale wybrać ciężko.

femme, dobrze, że nie jestem sama ;-)

Oj laski zazdroszcze Wam prostych wlosow. Jednak ja po keratynie bylam mega zadowolona. Proste, latwe do ulozenia i bez siana na glowie. Minelo 5miesiecy a ja i tak mam o niebo lepsze niz przed :-)

reklama
Do góry