bada m.
Fanka BB :)
my chłopakom teraz kupujemy to,oni już duzi Łóżko piętrowe / Wysuwane / Tapczan Aniś 90x200 (4384060541) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agulqa zalezy czego szukasz. Ja pierwszy mialam tako laret i polecam jesli ktos a) nie musi go nosic i pakowac do auta b) potrzebuje wozka do jazdy w terenie. Ja ze mieszkam w centrum miasta sprzedalam lareta i teraz tez szukam powoli. Dzisiaj bylam wymacac w sklepie ten Peg Perego Book Pop-Up Completo i jest calkiem fajny. Najchetniej kupilabym uzywany bo tyle kasy na wozek to hmm. Ale zobaczymy. Mam jeszcze pare innych na oku do "wymacania"Ogladalam jeszcze X-lander x-cite ale dla mnie troche za duzy po zlozeniu i kubelkowe siedzenie w spacerowce mnie odstrasza. Wole takie z odchylanym oparciem.
mój typ to był graco symbio Graco Wózek Symbio 3w1 Chilli Red spacerówka + gondola Go + fotelik - używany oczywiście, ale nie znam żadnych opinii odnośnie użytkowania, jedynie to mi się podoba i ma rączkę przekładaną w trakcie jazdy - bez zdejmowania siedzonka