reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Żelka my wlasnie to samo chcemy mlodemu po wakacjach kupic. On spi od pol roku bez jednego boku lozka i spadl moze 2 razy a w nocy nie zdarzylo mu sie chodzic. Teraz juz mu ciasnawo wiec trzeba bedzie kupic nowe a to jego bedzie dla maluszka :)

Ja dzisiaj obmacalam X-landera X-cite X-lander - Wózki dla dzieci & Akcesoria do Wózków - Wózki dziecięce wielofunkcyjne - Spacerówki i wiecie co mile mnie zaskoczyl! Jedyny minus to to ze troche niskie ma oparcie i Jasiek juz ledwo tam glowe miesci ale on w koncu prawie 3 latek. Aha no i wolalabym jakby skladal sie do troszke mniejszych rozmiarow.

Ostatnia edycja:
agulqa zalezy czego szukasz. Ja pierwszy mialam tako laret i polecam jesli ktos a) nie musi go nosic i pakowac do auta b) potrzebuje wozka do jazdy w terenie. Ja ze mieszkam w centrum miasta sprzedalam lareta i teraz tez szukam powoli. Dzisiaj bylam wymacac w sklepie ten Peg Perego Book Pop-Up Completo i jest calkiem fajny. Najchetniej kupilabym uzywany bo tyle kasy na wozek to hmm. Ale zobaczymy. Mam jeszcze pare innych na oku do "wymacania" :) Ogladalam jeszcze X-lander x-cite ale dla mnie troche za duzy po zlozeniu i kubelkowe siedzenie w spacerowce mnie odstrasza. Wole takie z odchylanym oparciem.

ja bede mieszkala na pierwszym pietrze. mysle ze wozek bedzie raczej ladowal w bagazniku a dziecko w samej gondoli na gore. nie chce mi sie stlarza dzwigac wiec wazne jest dla mnie by latwo sie skladal. druga rzecz to kola, chyba pompowane i nie 3, tylko 4. mamy ty chodniki itp, ale sa tez lasy i pola. poza tym mysle ze na snieg lepsze jednak 4kola.

mój typ to był graco symbio Graco Wózek Symbio 3w1 Chilli Red spacerówka + gondola Go + fotelik - używany oczywiście, ale nie znam żadnych opinii odnośnie użytkowania, jedynie to mi się podoba i ma rączkę przekładaną w trakcie jazdy - bez zdejmowania siedzonka

ta raczka to zdecydowanie dobry pomysl. dla mie chyba przednie kolka za male.

nieobeca cenna rada. tez na to nie wpadlam.

znajoma ma taki HIT Wózek STYLOWY RETRO 4w1 + FOTELIK + 8 GRATISÓW (4347193729) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bardzo sobie chwali. przystepna cena moim zdaniem no i baaaardzo leciutko sie prowadzi mialam okazje sprobowac. tez sie latwo sklada. zastanawiam sie tylko czy te kola nie za wielkie...

Te retro jeszcze OK z gondolą, ale z fotelikiem czy spacerówką wyglądają okropnie :-D

Ja ostatnio "macałam" Baby Merc, świetny jak dla mnie, dużo sprytnych rozwiązań no i REWELACYJNA torba (nie znoszę zapinań na zatrzaski, to raz, a dwa - ta wygląda jak normalna, a nie wózkowa :-D), ale te kolory jakieś takie strasznie smutne...
NOWOŚĆ 3W1 WÓZEK BABY MERC QVIPO+FOTELIK+POŚCIEL - Babymerc

reklama
nulini mam wrazenie ze teraz jak zaczynam pomalu wychodzic z domu czas leci nieublaganie. tydzien za tygodniem miedzy palcami, a ja nie mam wybrane kompletnie nic ;)

Do góry