reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ze mną mama wino piła, jak cieczki dostałam
Ale do gina zawsze sama chodziłam i się zapisywałam...
Ale do gina zawsze sama chodziłam i się zapisywałam...
To moja mama zareagowała tylko "o nie" i dała mi podpaski z obrzydzeniem :/
Dlatego ja nigdy czegoś takiego oli nie zrobię. Z nią będę o wszystkim rozmawiać, z reszta juz teraz rozmawiamy jak pyta o coś yo jej odpowiadam. Skąd się biorą dzieci? Na tym etapie mamusia o tatuś tak mocno się kochają że powstała ola a teraz Stachu, tatuś dał mamie do brzuszka nasionko i z niego w brzuszku rośnie sobie Stasiaczek
Dlatego ja nigdy czegoś takiego oli nie zrobię. Z nią będę o wszystkim rozmawiać, z reszta juz teraz rozmawiamy jak pyta o coś yo jej odpowiadam. Skąd się biorą dzieci? Na tym etapie mamusia o tatuś tak mocno się kochają że powstała ola a teraz Stachu, tatuś dał mamie do brzuszka nasionko i z niego w brzuszku rośnie sobie Stasiaczek
Uśmiałam się czytając Was:-)ale tego mi było trzeba, dzisiaj nie jestem w formie, plecy napieprzają jak cholera, ciepła kąpiel trochę pomogła.
Poprałam dzisiaj kocyki, rożek itp. Zostały jeszcze ze 2 prania- moje koszule, staniki, szlafrok i kombinezony Jagody i czerwone rzeczy. I mam do poprasowania cały kosz ubranek, kto to za mnie zrobi...
Poprałam dzisiaj kocyki, rożek itp. Zostały jeszcze ze 2 prania- moje koszule, staniki, szlafrok i kombinezony Jagody i czerwone rzeczy. I mam do poprasowania cały kosz ubranek, kto to za mnie zrobi...
Doggi, ja bardziej zachwycam się tym kocyko-kołderką minky. No qrde sama bym taki chciała dla siebie :-)
Pościel jest fajna, muszę teraz ją poprac.
Co do wózka, to nie ma tam duzo składania. Tez będziesz zachwycona. Ja przez 3 dni jeździłam nim po chałupie jak popieprzona jakaś!
Pościel jest fajna, muszę teraz ją poprac.
Co do wózka, to nie ma tam duzo składania. Tez będziesz zachwycona. Ja przez 3 dni jeździłam nim po chałupie jak popieprzona jakaś!
jenn200818
Fanka BB :)
Do mnie dziś dzwonili, że już wózek jest do odbioru!! :-) Ach super!
reklama