reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Przyszła pościel. Położyłam tak na próbę :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1418211673.571107.jpg

A ze mną mamcia rozmawiała. I pamietam swój pierwszy okres! Przeżywałam bardzo.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1418211673.571107.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1418211673.571107.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 51
To moja mama zareagowała tylko "o nie" i dała mi podpaski z obrzydzeniem :/

Dlatego ja nigdy czegoś takiego oli nie zrobię. Z nią będę o wszystkim rozmawiać, z reszta juz teraz rozmawiamy jak pyta o coś yo jej odpowiadam. Skąd się biorą dzieci? Na tym etapie mamusia o tatuś tak mocno się kochają że powstała ola a teraz Stachu, tatuś dał mamie do brzuszka nasionko i z niego w brzuszku rośnie sobie Stasiaczek :)

LayDeeK śliczna pościel :) ja najchętniej wszystkie wzory bym zamówiła u nich :)

Aaaaaaaaaa dostałam esa ze kurier jest w drodze,.i paczka będzie dziś na mln procent :)

Uśmiałam się czytając Was:-)ale tego mi było trzeba, dzisiaj nie jestem w formie, plecy napieprzają jak cholera, ciepła kąpiel trochę pomogła.

Poprałam dzisiaj kocyki, rożek itp. Zostały jeszcze ze 2 prania- moje koszule, staniki, szlafrok i kombinezony Jagody i czerwone rzeczy. I mam do poprasowania cały kosz ubranek, kto to za mnie zrobi...

Doggi, ja bardziej zachwycam się tym kocyko-kołderką minky. No qrde sama bym taki chciała dla siebie :-)

Pościel jest fajna, muszę teraz ją poprac.
Co do wózka, to nie ma tam duzo składania. Tez będziesz zachwycona. Ja przez 3 dni jeździłam nim po chałupie jak popieprzona jakaś!

reklama
Do góry