reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Megami jak bylam na ginekologii to w niej spalam jecna noc bo nie wiedzialam ze zostane w szpitalu
Dlugosc ok, sa z materialu hmm chyba bawelna zle troche jak przescieradlo w sensie czuc ze to krohmalone i maglowane? No w kazdym razie sztywne, ale zadne sztuczne itp cale biale
Dlugosc ok, sa z materialu hmm chyba bawelna zle troche jak przescieradlo w sensie czuc ze to krohmalone i maglowane? No w kazdym razie sztywne, ale zadne sztuczne itp cale biale
jenn200818
Ja mam dwie koszule do szpitala, mam nadzieję, że starczy a w razie czego coś się wymyśli ;-)
Za dużo jest tych wszystkich kosmetyków, tak ciężko coś wybrać.. cały czas nie wiem co do tej kąpieli najlepsze. Na początku chciałam Emolium, ale zastanawiam się czy nie lepiej po prostu kupić coś równie dobrego ale tańszego.. I sama nie wiem co wybrać.
Za dużo jest tych wszystkich kosmetyków, tak ciężko coś wybrać.. cały czas nie wiem co do tej kąpieli najlepsze. Na początku chciałam Emolium, ale zastanawiam się czy nie lepiej po prostu kupić coś równie dobrego ale tańszego.. I sama nie wiem co wybrać.
kasiekz
Ja mam jedną do rodzenia a raczej do przyjecia na oddzial jeszcze z brzuchem (wielka). Do porodu dają wlasne. Po nim przebieraja tez w ich. Dopiero potem mozna wlasna zalozyc. Tak wiec zalozylam juz swoją normalną koszule rozpinaną bo bez brzucha ciazowego bylam (luzną oczywiscie).
agulqa_b
Ja jednak emolient, i jesli zdaze to emolium w promocji
Ale ja mowilam juz ze tylko dlatego ze nie chce balsamowac niczym itp
A nie wiecie jakie opinie maja mokre chusteczki z biedry? Te 3paczki 72szt za 9.99zl?
Szukalam u sroki ale nie znalazlam by o nich cos pisala :-(
Ale ja mowilam juz ze tylko dlatego ze nie chce balsamowac niczym itp
A nie wiecie jakie opinie maja mokre chusteczki z biedry? Te 3paczki 72szt za 9.99zl?
Szukalam u sroki ale nie znalazlam by o nich cos pisala :-(
Dady? Opinii nie znam ale tylko ich uzywalismy i było ok.
Przyszły moje zakupy w spiworek to sama chciałabym się położyć jeszcze czekam na lozeczko z wyposażeniem i rożek i jestem szczęśliwa. Jeny jakie te wszystkie rzeczy....malutkie!
Przyszły moje zakupy w spiworek to sama chciałabym się położyć jeszcze czekam na lozeczko z wyposażeniem i rożek i jestem szczęśliwa. Jeny jakie te wszystkie rzeczy....malutkie!
reklama