reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja miałam tą do rodzenia i taką na zaś, byłam dwie doby i obie doby w tej koszuli w której rodziłam ale ja przy porodzie nawet nie zdążyłam się spocic :p bardziej to mi zimno było :p

reklama
Megami jak bylam na ginekologii to w niej spalam jecna noc bo nie wiedzialam ze zostane w szpitalu
Dlugosc ok, sa z materialu hmm chyba bawelna zle troche jak przescieradlo :p w sensie czuc ze to krohmalone i maglowane? No w kazdym razie sztywne, ale zadne sztuczne itp cale biale

Ja mam dwie koszule do szpitala, mam nadzieję, że starczy a w razie czego coś się wymyśli ;-)
Za dużo jest tych wszystkich kosmetyków, tak ciężko coś wybrać.. cały czas nie wiem co do tej kąpieli najlepsze. Na początku chciałam Emolium, ale zastanawiam się czy nie lepiej po prostu kupić coś równie dobrego ale tańszego.. I sama nie wiem co wybrać.

Ja na początek będę miała... czystą wodę ;-)

Może przejrzyj Sroka o... :tak: Ale nie wypisywała cen, więc trzeba pogooglać :)

Ja mam jedną do rodzenia a raczej do przyjecia na oddzial jeszcze z brzuchem (wielka). Do porodu dają wlasne. Po nim przebieraja tez w ich. Dopiero potem mozna wlasna zalozyc. Tak wiec zalozylam juz swoją normalną koszule rozpinaną bo bez brzucha ciazowego bylam (luzną oczywiscie).

Ja jednak emolient, i jesli zdaze to emolium w promocji
Ale ja mowilam juz ze tylko dlatego ze nie chce balsamowac niczym itp

A nie wiecie jakie opinie maja mokre chusteczki z biedry? Te 3paczki 72szt za 9.99zl?
Szukalam u sroki ale nie znalazlam by o nich cos pisala :-(

Dady? Opinii nie znam ale tylko ich uzywalismy i było ok.

Przyszły moje zakupy:) w spiworek to sama chciałabym się położyć :D jeszcze czekam na lozeczko z wyposażeniem i rożek i jestem szczęśliwa. Jeny jakie te wszystkie rzeczy....malutkie!

reklama
Do góry