reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Ja tez bawilam sie z chlopakami w podchody, klockami itp ale moj bobas to byl moj bobas
Hip hip hu.ja kupiłam body i pajaca takiego z materiału miśkowego tylko cholercia rozm 62 bo 56 nie było nic a nic Idę jeszcze do cocodrillo zobaczyć bo chce mieć 56 na początek no kit wie co to ze mnie wyjdzie i wolę mieć trochę mniejsze ciuszki bo szczerze życzę sobie żeby Stachu jednak był mały a nie wielki dziad ;P
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
karpanna, dla Młodej miałam jeden, a teraz dostałam jeszcze 3, więc będę mieć 4 ;-)
Doggi, gratuluję udanych zakupów!!!
Doggi, gratuluję udanych zakupów!!!
bada m.
ja kupiłam malutką cienką ,bawełnianą roz.38 i poszłam do Alutki przymierzyć,czy nie za mała,ale nawet był luz i teraz muszę kupić cieplejszą w takim rozmiarze
reklama
Tasia001
Doggi no ja też mam wrażenie, że niemożliwe aby noworodek był taki mały;-) Dominika miała 57 cm i te ubranka 56 nosiła 2-3 tyg (bo wiadomo jak to jest z rozmiarówką).
Karpanna mam 3 kombinezony bo tyle dostałam, ale tak to 1 chyba wystarczy. I później tak jak napisała Megami kupić jakiś większy wiosenny ewentualnie.
Czapkę zimową mam różową więc jak Córunia nie urodzi się jako chłopiec będzie ok. Jest na niej napisane "Córeczka mamusi" więc dla chłopca nie bardzo;-) A bawełniany używałam na wiosnę na spacery, teraz pewnie będą leżeć, bo w bloku ciepło.
Karpanna mam 3 kombinezony bo tyle dostałam, ale tak to 1 chyba wystarczy. I później tak jak napisała Megami kupić jakiś większy wiosenny ewentualnie.
Czapkę zimową mam różową więc jak Córunia nie urodzi się jako chłopiec będzie ok. Jest na niej napisane "Córeczka mamusi" więc dla chłopca nie bardzo;-) A bawełniany używałam na wiosnę na spacery, teraz pewnie będą leżeć, bo w bloku ciepło.