reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Hip hip hu.ja :) kupiłam body i pajaca takiego z materiału miśkowego :) tylko cholercia rozm 62 bo 56 nie było nic a nic :( Idę jeszcze do cocodrillo zobaczyć bo chce mieć 56 na początek no kit wie co to ze mnie wyjdzie i wolę mieć trochę mniejsze ciuszki bo szczerze życzę sobie żeby Stachu jednak był mały a nie wielki dziad ;P

Doggi jest postęp :-D Powodzenia w dalszych zakupach ;-)

Karpanna mam 1 kombinezon i nie zamierzam kupować więcej. No chyba, że na wiosnę ale to już większy rozmiar.

Bawełniane mam jakieś takie pokąpielowe, prawie nie używałam. A zimową może wydziergam... Mam tylko różową, od biedy młody mógłby nosić, ale jak nie muszę to w gendery bawić się nie będę hehe

ja kupiłam malutką cienką ,bawełnianą roz.38 i poszłam do Alutki przymierzyć,czy nie za mała,ale nawet był luz i teraz muszę kupić cieplejszą w takim rozmiarze

reklama
Doggi no ja też mam wrażenie, że niemożliwe aby noworodek był taki mały;-) Dominika miała 57 cm i te ubranka 56 nosiła 2-3 tyg (bo wiadomo jak to jest z rozmiarówką).

Karpanna mam 3 kombinezony bo tyle dostałam, ale tak to 1 chyba wystarczy. I później tak jak napisała Megami kupić jakiś większy wiosenny ewentualnie.

Czapkę zimową mam różową więc jak Córunia nie urodzi się jako chłopiec będzie ok. Jest na niej napisane "Córeczka mamusi" więc dla chłopca nie bardzo;-) A bawełniany używałam na wiosnę na spacery, teraz pewnie będą leżeć, bo w bloku ciepło.

Do góry