reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Kombinezon slodziutki ;-)
Mi siostra dzisiaj przywiozla do rodziców trzy kartony ciuchów po pampersach...i stwierdzam, że muszę się powstrzymać od kupowania ciuszków na kilka pierwszych miesięcy...trochę tego jest...
Agulqa oby chciał współpracować ze twoimi cycuchami..nie ma reguły, ale leżała ze mną dziewczyna która miała ręczny i przechodziła katorge. Tylke co ona odciagnela przez godzinę ja mialam w kilk minut. Innej koleżanki cycochy znowu nie chciały współpracować ani z takim ani z takim..

reklama
To u Oli nigdy nie istniało pojęcie "na początku dziecko mało potrzebuje" ona od urodzenia wyznawala zasadę "więcej znaczy lepiej" ona jadła aż się porzygala, musiałam jej wyliczać żarcia bo oba bez opamiętania!

Doggi- moja starsza córka tez taka obzarta. Zawsze z 2 cyckow wypijala. Przez 2 miesiace musialam sciagac i dawac z butli bo nie umiala z piersi. Ona plakala ja wylam ale potem sie udalo i karmilam rok. Mlodsza juz luzik ladnie lapala cycka i pila spokojnie. Ciekawe jak bedzie z synkiem. Ja mam siare juz od 3 tygodni. Zawsze w 5 miesiacu mi sie tworzy. Oby bylo duzo po porodzie. Ja nie bralam laktatora do szpitala. Z julka bylam nie swiadoma a z maja wyszlam na drugi dzien do domu. Ale kupie laktator reczny tylko nie wiem czy canpola czy aventa jeszcze.

reklama
Karpanna to ja oli cycka dawać nie mogłam bo ona tak zachłannie jadła że byłam cała pogryziona, cycki to była jedna wielka rana żadne nakładki nie pomagały. Wiec odvuagalam i dawałam z butli bo inaczej nie dało rady co wyleczylam i dałam jej cycka to zaraz to samo, a ból był taki że nawet miekki stanik który dotykał mi sutkow był udręką. Ja tylko 2 miechy karmiłam bo na szczęście skończył mi się pokarm z dnia na dzień

Agulqa_b jak mi pierwszy raz z cyckow poplynelo mleko jakoś kilka dni przed terminem to się poryczalam. Nienawidzę mię mieć kontroli nad swoim ciałem i to był taki pierwszy przejaw tej utraconej kontroli która mnie Rozwaliła na łopatki

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry