reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

U mnie spała w rożku, później w śpiworku, ale domi lubi się wtulić i teraz kołderka jest najlepszym przyjacielem. Jeździmy z nią wszędzie (nawet nie próbowałam jej zapomnieć). do tego jest płaska poduszka i też służy jako przytulanka bardziej niż poduszka.

Nowej Dzidzi będę musiała kupić cały nowy zestaw, bo te komplety pościeli co używa córka są nietykalne dla innych:-D

reklama
U mnie też w rożku ;-)

SUSEŁ - gratuluje udanego zakupu ;-) tysiak w kieszeni to już coś :-D

A dziewczyny szykuje się do zakupu wszystkiego dla mojej bo wyrosła dosłownie z wszystkiego :sorry2: i może macie sprawdzonego sprzedawce na allegro albo kogoś kto chce sprzedać ciuszki po córce na 128cm ?

Suseł super, że zakupy udane.
Ciągle się za wózkiem rozglądam, ale tak zachorowałam na tego concorda, że chyba już zostanie teraz tylko jeszcze kolor wybrać, a to następne 2 miesiące zastanawiania się :-D

femme, ja przeważnie szukam na Allegro kogoś, kto sprzedaje na lisytacjach od 1zł i kupuję kilka ciuchów u jednej osoby. Albo paczek poszukaj, też tanio wychodzi :tak:

Femme Ja właśnie kupiłam paczkę dla córci. Z przesyłką wyszło mi 1 zł za sztukę. Kilka rzeczy wiadomo, że bardziej po domu, ale mam nadzieję że do wiosny mamy z głowy większe zakupy. Ale następnym razem jak płcie będą potwierdzone to będę tu ogłaszać że chce kupić. Bo mamy starszych córeczek chyba synków w sukienki nie będą ubierać:-D

reklama
Do góry