reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

A Jezyk ja płeć juz niby znam ale tak jakiś sobie wyznaczylam termin po polówkowym i tak się trzymam, wkręcam sobie ze dopiero zacznę coś robić jak będę wiedzieć że Stachu zdrowo się i dobrze chowa no i na polówkowym dopiero uwierzę naprawdę ze chłopak może to jednak Antosia :p

Emilchem niech ci koleżanki zorganizują baby shower i ci ludzie w prezentach poprzynosza wyprawkę ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Elutka, ładne te meble.

młody też ma pokój na biało. a dla nowego bąbla muszę zainwestować w coś co będzie wielofunkcyjne z przewijakiem. do sypialni zmieści się tylko kołyska, więc nie mam gdzie dać przewijaka. z kolei u młodego nie ma tyle miejsca... :confused:

Emilchen ja odetchnelam troche bo po odstawieniu tabletek mam 500zl w kieszeni. Staram ske odkladac na remont i dziecia, ale tez zawsze cos musi wypasc :-\ co do podwyzki, mnie tez w tym roku ominela :-( kolo nosa przeszla mi mawet kasa na wakacje bo przez zwolnienie nie ide na urlop a po mackerzynskim urlop wybiore ale kasa juz przepada

Doggi mam nadzieję, że może chociaż coś dostaniemy po dzieciach od znajomych... ale to będą raczej drobiazgi, na żadne łóżeczka czy wózki nie mogę liczyć. Ale damy radę, byle zdrowe było :tak:

Agulqa_b tak, chcę nowy bo ja kółek sobie nie naprawie a mąż powiedział ze nie mam się w to bawić tylko nowy kupić, co się będę sprzeczac ;)

Doggi dzięki :tak: ale na razie się wstrzymam, poczekamy zobaczymy, może ktoś z rodziny nagle się obudzi itp., a poza tym liczę na to, że późną jesienią uda nam się jednak coś odłożyć, a może dziadkowie coś zasponsorują :-p na szczęście dopiero sierpień (ze względów finansowych, bo tak to już chciałabym grudzień :-p

reklama
wczoraj byłam w sklepie z wózkami- dopiero dostałam małpiego rozumu...
wcześniej myślałam o maxi cosi mura 4 - okazało się, że mega sztywna - odpada
była Carmela Camarelo - lekka, ładna, ale przy nacisku na amortyzatory przednie koła podnosiły się do przodu - nczyżbym miała taką silną rękę?? - wiem, że njak wejdzie bobas to tak nie będzie. Przy prowadzeniu Carmeli w sklepie lekko , ale wg mnie mniej stabilnie niż stojący obok wózek mutsy.
Mutsy 4rider spodobał mi się, ale dość ciężki (choć dla mnie mało ważne), składa się do dużych rozmiarów. Poza tym ok, tylko cena...

Także obecnie w rozważaniu jest Camarelo nowa i Mutsy używany (jak byłam w sklepie jedna rodzina kupowała Camarelo- sprzedawca twierdził, że najlepiej chodzący towar)

a następne wizyta w sklepie- to chyba z 2 butelkami wody mineralnej, aby do wózka włożyć i zobaczyć różnice ciężaru i prowadzenia z dziecioczkiem;-);-)

20140313_115519.jpg80562843_1_644x461_mutsy-4rider-fotelik-maxi-cosi-chicco-simplicity-gratis-katowice.jpg

Załączniki

• 20140313_115519.jpg
    20140313_115519.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 36
  • 80562843_1_644x461_mutsy-4rider-fotelik-maxi-cosi-chicco-simplicity-gratis-katowice.jpg
    80562843_1_644x461_mutsy-4rider-fotelik-maxi-cosi-chicco-simplicity-gratis-katowice.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Do góry