reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Hej. My rozglądamy się za wózkiem i mamy na oku 3 modele : X-lander XA, Quinny Speedy SX, Mutsy 3 rider. Może któraś z Was miała do czynienia z takimi wózkami.

My wybraliśmy Quinny Speedy sx, najpierw zobaczyłam go na necie, dużo czytałam na różnych forach, większość dobrych opini, bardzo polecany, a jak zobaczyłam go na żywo to już byłam pewna, że to ten!

reklama
Famme te oilatum soft jest od kilku lat,zmienili tylko pudełko;-)
Wózki mam po synku,wielofunkcyjny Deltim Voyager a małą spacerówkę x-lander go.(oba modele już niedostępne raczej).Deltim i x-lander to ta sama polska firma,ja byłam zadowolona.:-D

Famme te oilatum soft jest od kilku lat,zmienili tylko pudełko;-)
Wózki mam po synku,wielofunkcyjny Deltim Voyager a małą spacerówkę x-lander go.(oba modele już niedostępne raczej).Deltim i x-lander to ta sama polska firma,ja byłam zadowolona.:-D

Gabi a u Ciebie za 4 dni 30 na suwaczki iii zakupy zaczynasz :-)

bylam na zakupach i nic ciekawego nie znalazlam. odebralam z apteki darmowe probki wszystkiego dla dzidzi i to by bylo na tyle. ale za to jaka piekna pogode dzis mamy, sloneczko i bardzo cieplutko. wrecz wiosne czuc w powietrzu

Mam nadzieję,że nie ląduję jutro w szpitalu (tfu tfu) i za wyprawkę sie zabiorę:zawstydzona/y:
Tak sobie przeglądam allegro,przypominam jak to jest mieć małe dziecko i...dziewczyny jak kupujecie smoczki to w jakiś jaskrawych kolorach,bo jak sobie przypomne przeszukiwanie mieszkania/łóżka w środku nocy,bo się akurat wszystkie smoczki zgubiły to:szok::baffled:

ja kupie dwa ale nie chcem ich uzywac, tzn nie chcem aby moja dzidzia miala non stop smoka przy tylku. ciekawe czy mi sie uda odchowac bez.

niedawno pojawiła sie nowa seria oilatum soft. Bardzo polecana. Tak wiec oczywiście całą zakupiłam: szampon, balsam, emulsja do kapieli i mydełko. łagodniejsze te kosmetyki od tych tradycyjnych oilatum, które są juz typowo leczniczymi kosmetykami.
Do pupy niva i do twarzy tez nivea.

no właśnie dziś w gazecie reklamę widziałam i zeczęłam się zastanawiać nad tym oilatum, ciekawe jak cenowo wychodzi?

Hej. My rozglądamy się za wózkiem i mamy na oku 3 modele : X-lander XA, Quinny Speedy SX, Mutsy 3 rider. Może któraś z Was miała do czynienia z takimi wózkami.

My mieliśmy zamiar kupić x-landera i zaczepiliśmy kobietę na chodniku która właśnie taki prowadziła i chwaliła, gondola lekka i łatwa w montażu(ona nie ma windy i sama radzi sobie z znoszeniem 5 miesięcznego synka), fajnie się proradzi- ogólnie zadowolona.

reklama
Do góry